Ga naar de inhoud
Entertainment

Sander Lantinga ontkent presenteren HLF8: 'Geen idee'

Sander Lantinga Beeld © ANP

Sander Lantinga (46) heeft maandagavond in 'HLF8' gezegd dat hij niet het presentatiestokje van - jawel - 'HLF8' overneemt. Aan tafel bij Hélène Hendriks (42) geeft Sander te kennen dat hij niet weet waar het verhaal dat hij dat zou gaan doen vandaan komt.

"Waar dat vandaan komt, ik heb geen idee"

"Waar dat vandaan komt, ik heb geen idee", aldus Sander. Johan Derksen heeft vrijdag het gerucht in de wereld geholpen dat Sander en Manuel Venderbos omstebeurt HLF8 gaan presenteren.

Johnny de Mol, van wie HLF8 zijn kindje is, maakte kort geleden bekend te stoppen met de presentatie van de SBS-talkshow. Het valt Johnny 'zwaarder dan gedacht' dat hij om moet gaan met beschuldigingen van mishandelingen aan zijn adres, heeft hij eerder laten weten.

Jack
lees ook:
Jack van Gelder in HLF8: 'Vond Johnny geen beste talkshowhost'

Momenteel wisselen Hélène en Leonie ter Braak elkaar af. Maar Leonie gaat vanaf januari naar RTL en Hélène heeft er geen geheim van gemaakt dat ze geen ambitie heeft om HLF8 nog langer te presenteren.

Als het aan televisiedeskundige Rob Goossens ligt, verdwijnt HLF8 van de buis. Waarom? Dat vertelt hij in onderstaande video.

Johnny
lees ook:
Johnny de Mol stopt als presentator bij HLF8: 'Zwaarder dan gedacht'

Rob Goossens: 'HLF8 moet stoppen na vertrek van Johnny de Mol'

04:36