Ga naar de inhoud
Entertainment

Royce staat stil bij 66ste verjaardag van vader: 'Iedere dag gemist'

Beeld © ANP

Voor de nabestaanden van Peter R. de Vries is het een beladen dag. De misdaadverslaggever, die vorig jaar werd vermoord, zou namelijk vandaag 66 jaar zijn geworden. Royce (33), de zoon van Peter, deelt vandaag een liefdevol kiekje om stil te staan bij zijn verjaardag.

"Vandaag vieren wij wat voor fantastische vader, man en opa hij was"

Op de foto is te zien hoe Royce samen met zijn zus Kelly, moeder Jacqueline en vader in New York poseert. 'Vandaag zou mijn vader 66 jaar geworden zijn. We missen hem nog iedere dag, maar vandaag vieren wij wat voor fantastische vader, man en opa hij was…', zo schrijft hij. 

Peter werd op 6 juli 2021 na een bezoek aan het programma RTL Boulevard in de binnenstad van Amsterdam neergeschoten. Hij overleed negen dagen later aan zijn verwondingen.

Royce
Lees ook:
Royce de Vries en zijn vrouw in verwachting van tweede kindje

De rechtbank besliste eerder deze maand dat het strafproces tegen de twee mannen die worden verdacht van de daadwerkelijke uitvoering van de moord, Delano G. en Kamil E., opnieuw moet. De belangrijkste oorzaak daarvan is een heel late toevoeging van verklaringen van een anonieme getuige aan het dossier.

Rechtszaak
Lees ook:
Rechtszaak moord Peter R. de Vries moet opnieuw: 'Voor verdachte beter'