Ga naar de inhoud
Entertainment

Teen Mom-Jenelle smeekt fans om steun na ziekenhuisopname

Beeld © Getty Images

Jenelle Evans (30), bekend van haar deelname aan 'Teen Mom', zit momenteel flink in de stress vanwege gezondheidsproblemen. Jenelle ligt sinds dit weekend in het ziekenhuis omdat ze last heeft van pijn in haar borst en moeite heeft met ademhalen. In haar Instagram Stories vraagt ze haar fans of ze voor haar willen bidden.

"Ik heb vier longbiopsies gehad en ik heb ZOVEEL pijn"

Als Jenelle aan het begin van deze week slokdarmkrampen heeft, vertelt ze op in een live TikTok dat ze enorm veel pijn ervaart en meerdere onderzoeken heeft ondergaan om erachter te komen waar de pijn vandaan komt. "Ik heb vier longbiopsies gehad en ik heb ZOVEEL pijn. Hebben jullie ook weleens een bronchoscopie gehad? Waar ze via je keel met een camera je longen bekijken en biopsies afnemen? Want dat is echt verschrikkelijk."

Jenelle
Lees ook:
Jenelle uit Teen Mom klaar met echtgenoot David: 'Botert niet'

Op dit moment blijkt nog steeds niet helemaal duidelijk te zijn wat er precies aan de hand is, al lijkt Jenelle wel wat hoopvoller te zijn. 'Ik begin eindelijk het één en ander met elkaar in verband te brengen. Ik heb nu nog één bloedtest te gaan en hopelijk ben ik dan klaar. Willen jullie alsjeblieft voor mij bidden?'