Ga naar de inhoud
Entertainment

Jan Slagter verlaat noodgedwongen appartement vanwege hond

Beeld © ANP

Jan Slagter (68) en zijn vrouw hebben onlangs huis in Zoetermeer verkocht en zijn dan ook druk op zoek naar een nieuw appartement. Ze dachten hun droomwoning te hebben gevonden in Voorburg, maar het liep allemaal iets anders dan verwacht. In de podcast 'De Geboden van Slagter en Dresselhuys' vertelt Jan dat ze door één van hun honden in een lastige spagaat zijn gekomen.

"Wij hadden natuurlijk geen zin om dat drie keer per dag te moeten proberen, ze stond helemaal te trillen"

Als Jan en zijn vrouw het huurappartement in Voorburg zien zijn ze meteen verkocht. Ze tekenen een huurcontract voor een jaar en gaan alvast kijken met hun honden. "Ik heb twee honden", zo legt Jan uit. "Alleen de grote greyhound is een beetje getraumatiseerd. En toen wij met haar in de lift wilde gaan, weigerde ze er in te gaan." En dat is toch wel echt een grote dealbreaker. "Wij hadden natuurlijk geen zin om dat drie keer per dag te moeten proberen, ze stond helemaal te trillen."

Jan
Lees ook:
Jan Slagter reageert op overlijden Léonie Sazias

Voor Jan en zijn vrouw zit er dan ook niets anders op om op zoek te gaan naar een andere woning. "We hadden alleen al voor 12 maanden getekend, dus ik moet nu zelf op zoek gaan naar nieuwe huurders om het onder te verhuren." Jan heeft er de nodige stress van. "Ik heb alle Funda-apps gedownload om een nieuwe woning te kunnen vinden." Er blijkt ook de nodige haast achter te zitten. "14 december moeten we uit ons huidige huis en we hebben nog niks."

Jan
Lees ook:
Jan Slagter begint binnenkort met eerste zwemles ooit