Ga naar de inhoud
Entertainment

Mel C wil met eigen boek mensen 'met donkere gevoelens' helpen

Melanie 'Mel C' Chisholm Beeld © ANP

Melanie Chrisholm (48), beter bekend als Spice Girl Mel C, heeft een boek geschreven waarmee ze hoopt mensen 'met donkere gevoelens' te helpen. Dat vertelt de zangeres in een interview met 'Vrouw'.

"Ik weet dat als ik andere mensen hoor praten over moeilijke momenten, het mij hoop geeft"

Zelf kampte Mel C tijdens haar carrière op momenten naar eigen zeggen met negativiteit, kritiek, geruchten en speculaties. "Natuurlijk vreet dat aan je", zegt Melanie. "Maar mijn geluk is dat ik een vuurtje van binnen heb dat ervoor zorgt dat ik doorzet. In depressieve perioden heb ik me weleens afgevraagd of het nog wel brandde, maar op de een of andere manier vond ik altijd weer een vonkje dat me erdoorheen hielp. Dat was een van de redenen dat ik heb besloten dit boek te schrijven."

Spice
Lees ook:
Spice Girl-Mel C voor allereerste concert aangerand door masseur

Volgens de Spice Girl zijn er 'helaas veel mensen die dat soort gevoelens kennen'. Met haar boek Sporty hoopt ze die gevoelens weg te kunnen nemen. "Ik weet dat als ik andere mensen hoor praten over moeilijke momenten, het mij hoop geeft. En ik wil niet dat ik voor niets door al die shit ben gegaan! Hopelijk levert het zo iets goeds op."

Mel
Lees ook:
Mel C: 'Spice Girls in gesprek over optreden Glastonbury'