Ga naar de inhoud
Entertainment

Opnames Virgin River seizoen 5 extra zwaar voor Alexandra Breckenridge

Virgin River Beeld © Netflix

De opnames van het vijfde seizoen van 'Virgin River' vallen voor hoofdrolspeelster Alexandra Breckenridge (40) letterlijk in het water. Tijdens het draaien moet ze noodgedwongen haar tijdelijke onderkomen verlaten vanwege een gesprongen waterleiding. En daar blijft het niet bij...

"Toen ik uit mijn Uber stapte, zag ik een gigantisch gat met waarschuwingstape eromheen in de voortuin"

De actrice verblijft tijdens de opnames van de populaire Netflix-serie in een B&B. "Ik ging op bezoek bij mijn familie en vertelde de eigenaar van de B&B dat ik wegging. Toen ik terugkwam vertelde ze niet dat er een waterleiding was gesprongen in het huis. Toen ik uit mijn Uber stapte, zag ik een gigantisch gat met waarschuwingstape eromheen in de voortuin", vertelt Alexandra onlangs live op Instagram. "Alle deuren waren ontgrendeld en de spullen waren verplaatst." Dat is moment dat Alexandra besluit haar spullen te verzamelen en te vertrekken. 

Mogelijk
Lees ook:
Mogelijk spin-off van Netflix-hit Virgin River in aantocht

Wat het extra lastig maakt voor de Virgin River-ster is dat de opnames van de Netflix-show vaak vroeg beginnen. De actrice legt uit: "We waren die week bezig met een heel zware aflevering en ik moest vier dagen lang om 4.00 uur op en zat in een hotel. Dat was echt heel zwaar, echt heel moeilijk."

Maar de waterschade is niet het enige probleem waarmee Alexandra achter de schermen van seizoen vijf wordt geconfronteerd. Eind juli worden ook al de koffers van haar familie gestolen op het vliegveld in Vancouver als haar man en hun twee kinderen haar komen opzoeken. Wat een pech! Gelukkig vindt de politie de koffers snel terug na het volgen van de AirTags die aan de bagage zijn bevestigd.

Cast
Lees ook:
Cast Virgin River viert 50ste aflevering: 'Op naar de volgende 50!'

Virgin River gaat over Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge), die solliciteert naar een functie als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen op Netflix zal verschijnen, maar de verwachting is in ieder geval dat het ergens in de zomer van 2023 gaat zijn.

Virgin River-actrice zag groot succes van serie niet aankomen

01:33