Ga naar de inhoud
Entertainment

'Contrast tussen wat Monique Westenberg zegt en doet is te groot'

Monique Westenberg Beeld © ANP

Monique Westenberg wil afstand doen van de media. Dat deelt zij mee in verschillende tijdschriften. De 44-jarige wil naar eigen zeggen liever niet in de spotlights staan. Een beetje gek, vinden Rob Goossens (31) en Luuk Ikink (39), omdat ze zelf de media blijft opzoeken.

"Contrast is té groot"

"Ik vind bij alle BN'ers die zeggen: 'Ik wil liever niet bekend zijn, ik wil liever niet in de media en heb hier niet zoveel mee...' Dat is misschien best wel zo, maar dat kan je niet zeggen als je met een covershoot op een blad staat. Dat contrast is té groot", merkt Luuk op.

"Het is nu eenmaal je werk en als je steeds zegt dat je het liever niet wil en je liever thuiszit met een pyjama op de bank, doe dat dan! Dan moet je niet naar een fotoshoot toegaan."

Huis
Lees ook:
Huis Monique Westenberg volledig ingericht voor honden: 'Traplift en een trapje'

Ook Rob vindt de uitspraak vermakelijk. "Als je alles doet wat je kan pakken, dan mag je natuurlijk niet zeggen dat je het met tegenzin doet."

Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyAppleGoogle of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering. De podcast is er ook in video en die zie je hier.

Monique
Lees ook:
Monique Westenberg sneert naar juicekanalen: 'Hebben zelf behoorlijke issues'

Rob Goossens spottend: ‘Heel duidelijk dat Monique Westenberg niet langer in de media wil’

01:47