Ga naar de inhoud
Entertainment

Trijntje Oosterhuis toont wilde kant bij sexy foodshoot in Het Perfecte Plaatje

Trijntje Oosterhuis schrikt van haar ‘ranzige’ gedrag

00:55

In 'Het Perfecte Plaatje' is het deze keer niet de spanning, maar de temperatuur die flink oploopt. Een aantal kandidaten krijgt het bloedheet van een sexy foodshoot. Met name Trijntje Oosterhuis (49) laat alle remmingen los.

"Ik denk niet meer dat ik thuis kan komen"

De kandidaten krijgen ditmaal als eerste de opdracht om een model dat aan het eten is op een sexy manier vast te leggen. Trijntje is al snel helemaal in haar element met model Merijn, die op een opwindende manier een knakworst naar binnen moet werken. De zangeres doet er alles aan om haar model sexy op camera te krijgen. "Denk maar: ik pak jou nog wel. Wacht jij maar, stouterdje. Ik pak jou!" zo luiden Trijntjes aanwijzingen. Al snel is de zangeres content met het plaatje dat ze heeft geschoten. "Ja, horny. Yes. Ik heb het. Ik denk niet meer dat ik thuis kan komen", sluit ze lachend af.

Ook Geraldine Kemper geniet van de sexy foodshoot. "Ik vind eten het allerleukste wat er is. Je hebt seks, en daarboven zit voor mij dan eten. En een combinatie is nog beter", aldus de presentatrice. Haar model moet op sexy wijze spaghetti eten. "Hap er maar een klein beetje naar, misschien ook met je tong een beetje", dirigeert Geraldine hem. Dan gaan alle remmen los: "Ga maar lekker vies. Pak het maar in je handen.  Dit vieze is ook wel lekker."

Maik
lees ook:
Maik de Boer zet schaar in gips van 77-jarig model in Het Perfecte Plaatje: 'Je huisarts vermoordt me'

Linda Hakeboom is juist een beetje ongemakkelijk door de shoot. Haar 21-jarige model moet aan een ijsje likken. "Likken aan een ijsje heeft vaak al meteen iets sexy's in zich. Maar er is een hele dunne lijn met dat het een beetje vies wordt", zegt ze. Uiteindelijk vindt Linda het toch ongemakkelijk dat ze een meisje van 21 vraagt om aan een ijsje te likken. "Het zit me niet lekker. Het is een beetje porno. Dat vind ik gewoon niet tof."

Aan de andere kant van het spectrum zit Tina de Bruijn, wier model een oester naar binnen moet werken. "Stoute oester. Oh, wat een stoute oester", zegt Tina tegen haar model. Dan geeft ze het meisje een halve citroen. "Knijp er maar in", gaat Tina door. "Stoute oester, bad oyster. Geef me alles wat je hebt. Dit is mijn sexy oyster. Jezus, wat een stoute oester!"

Geraldine
lees ook:
Geraldine Kemper plotseling op naaktstrand in Het Perfecte Plaatje: 'Kijk zo een anus in'

Al met al is het Geraldine die hoge ogen gooit met haar foto. Zij krijgt een 9,1 van de jury. Onderaan bungelen Tina en Maik de Boer. Voor de tweede opdracht moeten de kandidaten een foto maken van een icoon die bezig is met een dagelijkse handeling. Die iconen zijn alleen... hun dierbaren. Zo is de zus van Geraldine verkleed als Amy Winehouse (zie video hieronder) en de vrouw van Filemon Wesselink als koningin Máxima.

Awkward! Geraldine herkent eigen zus niet in Het Perfecte Plaatje

01:00
Linda
lees ook:
Linda Hakeboom breekt door deelname Het Perfecte Plaatje: 'Mag weer meedoen aan het leven'

Na de tweede shoot houdt Linda het hoogste gemiddelde over en is Najib Amhali degene die het spel moet verlaten. "Ik krijg er een beetje een brok van in mijn keel", zegt de cabaretier over zijn aftocht.

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Aflevering gemist? Terugkijken kan bij Videoland.