Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze verklapt: 'Opnames De Bachelorette noodgedwongen uitgesteld'

Sylvia Geersen en Monica Geuze Beeld © Videoland

De opnames voor het nieuwe seizoen van 'De Bachelorette' in Zuid-Afrika verlopen niet geheel vlekkeloos. In haar nieuwste vlog vertelt presentatrice Monica Geuze (27) dat ze zelfs noodgedwongen een dag zijn uitgesteld.

"Dan ga ik maar even Special Forces VIPS kijken"

Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar, dat opnames een dag worden opgeschoven. "Er is iets fout gegaan", begint Monica uit te leggen in haar vlog." De stroom ligt eruit voor alle licht en techniek die we nodig hebben. Nu moet er een generator komen vanuit een stad in de buurt. Dat zou een uur, tot twee uur kunnen duren. Dan ga ik maar even Special Forces VIPS kijken. Wat moet je anders doen?"

Uiteindelijk besluiten de producers de draaidag op te schuiven. "Het licht doet het niet goed", legt Monica uit. "En het wordt een hele lange draaidag. Het is nu al heel laat, je wil ook niet dat het op een gegeven moment alweer licht wordt, omdat het ochtend wordt. We houden de moed erin. Morgen weer een dag."

Waar
lees ook:
Waar vinden de opnames van De Bachelorette plaats?

Tot overmaat van ramp heeft Monica ook nog eens de verkeerde outfits meegenomen. Het is in Zuid-Afrika namelijk veel kouder dan ze had gedacht. "Dus ik moet even andere kleren regelen. Ik heb dingen mee die veel te koud zijn. Ik heb het totaal verkeerd ingeschat."

Sylvia Geersen is ondertussen lijdend voorwerp tijdens de opnames van De Bachelorette. Het model gaat op zoek naar haar ware liefde en dat vindt ze best spannend. In de video hieronder vertelt Syl er meer over.

Bachelorette
lees ook:
Bachelorette Sylvia Geersen heeft eerste liefde al gevonden

Sylvia Geersen is 'bloednerveus' over Bachelorette-avontuur

01:08