Ga naar de inhoud
Entertainment

Jaap Reesema voelt 'heel erg de druk' dat hij moet presteren

Jaap Reesema Beeld © ANP

Jaap Reesema voelt steeds meer de druk dat hij moet presteren. De 38-jarige zanger heeft het gevoel dat er meer van hem verwacht wordt omdat 'het beter gaat' en hij 'grotere dingen' doet. Dat zegt Jaap in de komende editie van het '100%NL Magazine'.

"Ik ben altijd bang om teksten te vergeten, dat had ik vroeger niet"

"Voor optredens is het de laatste jaren alleen maar erger geworden", zegt Jaap over de zenuwen die hij voelt. "Ik ben altijd bang om teksten te vergeten, dat had ik vroeger niet." Van perfectionisme zegt de artiest geen last te hebben. "Dat vind ik heel relaxt", zegt hij. "Het lijkt me heel vervelend om perfectionistisch te zijn."

Vlaamse
Lees ook:
Vlaamse Beste Zangers strikt Jaap Reesema en Stef Bos

In 2010 won Jaap het derde seizoen van de talentenjacht X-Factor. Voor de winst schreef hij al eens een liedje voor Glennis Grace. "Ik vind schrijven nog steeds leuker dan optreden. Lekker in een leuke studio klooien en wat maken met z’n allen."

Uithaal
Lees ook:
Uithaal Jaap Reesema in Beste Zangers bezorgt iedereen kippenvel

Jaap scoorde recent hits met 'Alles Komt Goed' en 'Nu wij niet meer praten'. Door zijn deelname aan het zangprogramma Beste Zangers heeft Jaap ook hits met de nummers 'Grijs' en 'Ik Hoor Alleen Bij Jou'.