Ga naar de inhoud
Entertainment

Lid van koninklijke familie ontmaskerd in The Masked Singer

Maskorama Beeld © EPA

In 'The Masked Singer' doet iedere keer een bekend persoon zijn of haar masker af. Vaak zijn het zangers, acteurs, dansers of weten-wij-veel-wie. Maar nu is iemand ontmaskerd die lid is van een koninklijke familie.

Voor je een kreet van enthousiasme slaakt omdat je denkt dat koningin Máxima haar Flamingo-masker heeft afgedaan of dat koning Willem-Alexander schuilgaat achter het masker van de Olifant; dat is niet het geval. Nee, het gaat allemaal om Maud Angelica Behn. Wie? Maud is de dochter van de Noorse prinses Märtha Louise. In de Noorse versie van The Masked Singer, genaamd Maskorama, gaat ze schuil achter het personage Dandy. 

Loretta
lees ook:
Loretta Schrijver nu al vergeten welke BN'ers er meedoen aan nieuw seizoen The Masked Singer

Maud is met haar 19 jaar het oudste kind van Märtha Louisa en de in 2019 overleden schrijver Ari Behn. Sinds 2005 is Maud de vijfde in de lijn van de Noorse troonopvolging.

Benieuwd hoe ze zingt? In de video hieronder hoor en zie je haar optreden als Dandy.

Verklapt
lees ook:
Verklapt Wilfred Genee bewust identiteit Flamingo uit The Masked Singer?

2,2 miljoen mensen zagen vrijdagavond hoe de eerste vijf karakters de show van hun leven gaven in het Nederlandse seizoen van The Masked Singer. Aan de Heks de twijfelachtige eer om als eerste haar masker af te doen. Miljuschka Witzenhausen had alle juryleden tuk. Ze moest niet alleen de jury en het publiek voor de gek houden, maar ook haar kinderen. Aan RTL Boulevard vertelde ze hoe ze dat deed. 

Zó hield Miljuschka Witzenhausen deelname The Masked Singer geheim voor haar kinderen

02:01