Ga naar de inhoud
Entertainment

Marthe van K3 zet zwangere Hanne in het zonnetje: 'Rust goed uit'

Beeld © ANP

Na de ophef over de vervanger van K3'tje Hanne Verbruggen (28) is het reden voor een klein feestje. Daarom zet mede K3-lid Marthe De Pillecyn (26) Hanne extra in het zonnetje. Op Instagram spreekt ze haar waardering uit voor haar collega én goede vriendin met wie ze al zeven jaar lief en leed deelt.

"Ik had deze jaren met niemand anders willen delen"

Hanne is niet alleen met zwangerschapsverlof, maar viert ook nog eens dat ze al zeven jaar deel uitmaakt van de meidengroep. Op Instagram schrijft Marthe onder andere dat ze ontzettend blij is dat ze Hanne zeven jaar geleden heeft leren kennen. 'Ik had deze jaren met niemand anders willen delen. Dankjewel voor je steun de afgelopen jaren en voor alle leuke momentjes die we hebben beleefd. Dit zijn momenten die ik heel mijn leven ga blijven koesteren!'

Ze adviseert de moeder in spe vooral goed rust te houden. 'Wat ben ik er zeker van dat jij een top mama gaat worden! Heel snel gaan we dit samen vieren, maar rust nu nog maar goed uit. Heel veel liefde voor jou en op naar de volgende jaren.'

Zwanger
Lees ook:
Zwanger K3'tje Hanne stopt met optreden, oude bekende vervangt haar

Vorige week werd aangekondigd Hanne vervroegd met zwangerschapsverlof ging en maakte Studio 100 haar tijdelijke opvolger bekend: de Brabantse Diede, die in het programma K2 zoekt K3 als vierde eindigde.

De keuze voor Diede viel bij Amy en Celester, die hoger eindigden in het programma, niet helemaal lekker. Zij vonden het gek dat ze überhaupt niet werden gevraagd.

Gedoe
Lees ook:
Gedoe rondom K3-vervanger van Hanne: 'Voelde als een shock'

In Paul Voor Je Neus gaat RTL Boulevard-verslaggever Paul mee op pad met Marthe en Julia:

Paul Voor Je Neus: zo lost K3 afwezigheid Hanne op

08:40