Ga naar de inhoud
Entertainment

Dieuwertje Blok nog lang niet klaar met Sinterklaasjournaal: 'Elke dag is weer spannend'

Beeld © ANP

Na meer dan twintig jaar vindt Dieuwertje Blok (65) het nog altijd leuk om het 'Sinterklaasjournaal' te presenteren. De geruchten die op TikTok rondgingen dat het seizoen dat maandagavond van start gaat haar laatste is, ontkent de presentatrice. "Ooit zal er wel een einde komen aan mijn bijdrage. Voorlopig is daar geen sprake van, tenminste niet wat mij betreft", zei Dieuwertje maandag in de ochtendshow op Radio 538.

"Elke dag is weer spannend"

Volgens de presentatrice zijn er genoeg mensen die haar wel willen opvolgen. "Er zijn heel veel kinderen die er wel van dromen om op een gegeven moment op die stoel te zitten van mij."

Dieuwertje
lees ook:
Dieuwertje Blok doet niet mee aan sociale media: 'Geeft me ontzettend veel rust'

Dieuwertje heeft zin in het nieuwe seizoen van het NTR-programma. De inhoud is volgens haar ook voor haar nog een verrassing. "Elke dag is weer spannend", zei ze. "Ik ga vanavond natuurlijk contact proberen te leggen met de stoomboot. Daar begint het altijd mee."

Dieuwertje
lees ook:
Dieuwertje Blok koestert rijper uiterlijk: 'Geen moeite mee'

Ook wordt er vast gekeken in Hellevoetsluis, waar Sinterklaas zaterdag aankomt, en in het Pietenhuis. "Maar ja, wat zich daar afspeelt en gaat afspelen, dat weet je natuurlijk niet. Net zo goed als wat er vandaag allemaal verder in de wereld gaat gebeuren. We weten het niet. We gaan het volgen en zien."