Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuw album Aaron Carter wordt dag na dood uitgebracht

Aaron Carter Beeld © Getty Images

Het nieuwe album van Aaron Carter wordt zondag, een dag na de dood van de Amerikaanse zanger, al uitgebracht. Producenten Morgan Matthews en John Wyatt hebben besloten de release van 'Blacklisted' vanwege het overlijden van zanger te vervroegen.

"We hadden nooit verwacht dat dit zijn laatste album zou zijn"

Het zesde studioalbum zou eigenlijk op 7 december, de verjaardag van de zanger, uitkomen. Het duo laat in een verklaring weten dat de plaat eerder verschijnt om Aaron te eren en om 'zijn uitzonderlijke kunsten' te delen 'met de fans die wereldwijd rouwen' om het verlies van hun idool.

Hilary
Lees ook:
Hilary Duff bedroefd door dood ex-liefje Aaron Carter

'Het was een plezier en een eer om het afgelopen jaar met hem te werken en 'Blacklisted' te produceren', schrijven de producers. 'Zijn gave als zanger en liedjesschrijver is net als altijd te horen in dit project, maar we hadden nooit verwacht dat dit zijn laatste album zou zijn.'

Amerikaanse
Lees ook:
Amerikaanse zanger Aaron Carter (34) overleden

Het laatste album van Aaron, de jongere broer van Nick Carter van de Backstreet Boys, stamt uit 2018. Dat was zijn eerste plaat in zestien jaar tijd. Hij is vooral bekend van hits als 'Crush On You' (1997), 'Crazy Little Party Girl' (1997) en 'I Want Candy' (2000).

Aaron
Lees ook:
Aaron Carter zoekt voor de vijfde keer hulp voor wietverslaving

De zanger kwam de laatste jaren vooral in het nieuws vanwege zijn turbulente privéleven. Aaron worstelde met verslavingen en mentale problemen. Hij werd zaterdag dood aangetroffen in bad. Een doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt.