Ga naar de inhoud
Entertainment

Megan Thee Stallion boos op Drake na nummer over schietincident

Beeld © Getty/ANP

Megan Thee Stallion (27) is helemaal klaar met mensen die grappen maken over het schietincident waarbij zij in haar voeten is geschoten. Drake (36) heeft een nieuw nummer uitgebracht met 21 Savage (30), waarin hij verwijst naar Megan en haar schietincident, tot grote frustratie van de rapper. Zij laat op Twitter weten not amused te zijn.

"Sinds wanneer is het cool om te grappen over een vrouw die wordt neergeschoten?"

In het nummer 'Circo Loco' lijkt Drake naar de schietpartij te verwijzen. "Deze bitch liegt over neergeschoten worden maar is nog steeds een 'stallion', rapt Drake. Megan is daar absoluut niet van gediend. 'Stop met mijn schietpartij te gebruiken voor aandacht', schrijft ze onder meer in een reeks tweets die met de nodige scheldwoorden gepaard gaat. 'Sinds wanneer is het cool om te grappen over een vrouw die wordt neergeschoten', vraagt ze zich af.

Voor
Lees ook:
Voor tonnen aan spullen gestolen bij Megan Thee Stallion

In 2020 vertelde de Amerikaanse dat ze bij een schietpartij gewond was geraakt aan haar beide voeten, nadat Tory Lanez op haar had geschoten. Lanez, die officieel is aangemerkt als verdachte in de zaak, ontkent de beschuldigingen. De rechtszaak komt eind november voor.

Megan
Lees ook:
Megan Thee Stallion zegt American Music Awards af
Bron: ANP/RTL Boulevard