Ga naar de inhoud
Entertainment

Edsilia Rombley heeft momenteel geen contact met Glennis Grace

Glennis Grace en Edsilia Rombley Beeld © ANP

Zangeres Edsilia Rombley (44) praat op dit moment niet meer met collega en vriendin Glennis Grace (44). Dat vertelde zij woensdagavond in talkshow 'HLF8'. Glennis kwam recent voor de rechter vanwege een forse vechtpartij in een supermarkt.

"Ik vind het gewoon allemaal heel erg, maar nee"

"Nee, nee", antwoordt Edsilia op de vraag of zij recent haar vriendin nog gesproken heeft. "Nee, ik heb haar niet gesproken. Ik vind het gewoon allemaal heel erg, maar nee." Meer toelichting leek Edsilia niet te willen geven. Deze zomer noemde ze haar in Jinek nog 'een vriendin die je niet zomaar laat vallen'.

Zoon
Lees ook:
Zoon Glennis Grace hoort strafeis: taakstraf en training agressiecontrole

Glenda Batta, zoals Glennis Grace eigenlijk heet, ging op 12 februari verhaal halen in de supermarkt nadat haar zoon was aangesproken op het roken van een elektronische sigaret. Er werd gevochten en drie supermarktmedewerkers raakten gewond. Tegen Glennis is 200 uur werkstraf en één maand voorwaardelijk celstraf geëist. De uitspraak wordt op 9 november gedaan.

Glennis
Lees ook:
Glennis Grace gaat na rechtszaak praten met slachtoffers

Edsilia en Glennis zaten, samen met Berget Lewis en Candy Dulfer, in de succesvolle formatie Ladies of Soul. De concertreeks van dit najaar is gecanceld, vanwege alle negatieve publiciteit rond Glennis. Het is onduidelijk of Ladies of Soul in de toekomst nog verder gaat.

De BLVD Podcast #2: Onoprechte excuses van Glennis Grace

31:30