Ga naar de inhoud
Entertainment

Hélène Hendriks laat Wendy van Dijk schrikken met vraag over Erland Galjaard

Hélène Hendriks en Wendy van Dijk Beeld © SBS6 - screenshot van HLF8 02-11-2022

Dat Hélène Hendriks (42) zich steeds lekkerder voelt als presentatrice van de talkshow 'HLF8' bewijst ze vandaag weer. Zij gebruikt de laatste tijd geen bruggetjes meer om een nieuw onderwerp aan te kondigen, maar ze gaat er van de hak op de tak naartoe. En dat merkt Wendy van Dijk (51) ook.

"Dat was een zakelijk overleg"

"Hoe was jouw eerste date met Erland (Galjaard, red.) eigenlijk?" vraagt Hélène uit het niets aan Wendy. Dat ziet de presentatrice niet aankomen. "Uh..", lacht ze. "Nou, de eerste date was leuk, maar de eerste ontmoeting was geen date, dat was een zakelijk overleg."

Wendy
Lees ook:
Wendy van Dijk presenteert wéér een datingshow

Hélène vraagt zich af of er meteen een 'woow'-moment ontstond. "Nee, als ik een zakelijk overleg heb, ga niet op standje 'woow'", stelt Wendy. Maar toch gaat ze uiteindelijk met hem op date. "We zijn uiteten geweest. Hij vroeg mij." Wendy zit samen met Edsilia Rombley in HLF8 om te praten over hun nieuwe datingshow Liedje Op Het Eerste Gezicht. 

'Wendy
Lees ook:
'Wendy van Dijk deels schuldig aan faillissement Disq'

Wendy en Erland zaten een aantal jaar geleden in een huwelijkscrisis, maar na een paar maanden vonden ze elkaar weer. Inmiddels zijn de twee wederom een gelukkig koppel. 

HLF8 zie je elke werkdag om - je raadt het al - 19.30 uur op SBS6. Hier kijk je de aflevering terug. Maandag werd bekend dat Johnny de Mol de talkshow niet meer gaat presenteren. Volgens Rob Goossens kan het programma dan beter stoppen, zo legt hij in de video hieronder uit. 

Rob Goossens: 'HLF8 moet stoppen na vertrek van Johnny de Mol'

04:36