Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvie Meis trots op Damián: komt in aanmerking voor Oranje onder 17

Sylvie Meis en zoon Damián van der Vaart Beeld © Instagram @sylviemeis

Goed nieuws voor de familie Van der Vaart. Zoonlief Damián (16) komt namelijk in aanmerking voor de definitieve selectie van Oranje onder 17. De KNVB maakt vandaag de namen bekend van spelers die kans maken om in de selectie te komen en Damián zit daarbij.

"Ik ben zooo trots op jou!"

Damián en alle andere jongens komen volgende week bijeen voor een tweedaagse trainingsstage op de KNVB Campus. De stage wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Vitesse Onder 17 op Papendal. In totaal zijn er 22 spelers uitgenodigd voor deze stage. Allemaal komen ze uit geboortejaar 2006. Ze trainen op maandag 7 en dinsdag 8 november op de KNVB Campus in Zeist. Daarna vertrekt de selectie naar Papendal voor de oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse.

Sylvie
lees ook:
Sylvie Meis emotioneel door gemis zoon Damián

Damiáns moeder, Sylvie Meis, is uiteraard apetrots op haar zoon, die zich binnenkort wellicht een oranjeleeuw mag noemen. 'Ik ben zooo trots op jou!' schrijft Sylvie in een Instagram Story.

Dat Damián zijn droomcarrière als prof najaagt, heeft als gevolg dat hij zijn moeder minder ziet. Sylvie woont in Duitsland, maar Damián is bij zijn vader Rafael van der Vaart in Denemarken gaan wonen, zodat hij vol voor het voetbal kan gaan. Hij speelt er bij de club Esbjerg fB. Uiteraard mist Sylvie haar zoon heel erg. In de video hieronder bespreekt ze het gemis.

Estavana
lees ook:
Estavana over stiefzoon Damian: 'Raf was sloom, hij is snel'

Sylvie Meis emotioneel door gemis zoon Damián

02:54