Ga naar de inhoud
Entertainment

Wesley Sneijder onder schot gehouden in Brazilië: 'Was heftig'

Wesley Sneijder Beeld © Getty Images

Wesley Sneijders (38) meest recente uitstapje was er een om nooit te vergeten. In de uitzending van 'Veronica Offside' onthult de oud-profvoetballer dat hij tijdens zijn werktrip naar Brazilië onder schot is gehouden.

"Er stappen twee mannen uit met getrokken pistolen"

Wanneer de heren aan tafel Wesley vragen naar zijn reis vertelt hij dat hij 'een beetje vermoeid' is. Zo gek is dat niet, gezien de gebeurtenissen daar. Na een reis van twaalf uur worden Wesley en zijn vriend tijdens een autorit naar het hotel namelijk ineens achtervolgd. "Achter ons rijdt een auto met sirenes. We moeten stoppen en er stappen twee mannen uit met getrokken pistolen. Dat was heftig. Ik word er weer helemaal zenuwachtig van." 

Wesley
Kijk ook:
Wesley Sneijder doet er alles aan om Yolanthe terug te winnen

Na een aantal minuten blijkt dat de gewapende mannen politieagenten zijn die de geblindeerde taxi waarin Wesley zit verdacht vinden. "Het bleek dat we door twee favela's heen reden op die snelweg en in het donker." Ondanks de schrik is Wesley allang blij dat het politieagenten blijken te zijn en niet 'een of andere bende'. "Het was wel even schrikken, maar voor de rest is alles goed gegaan." De reden van zijn werkreis naar Brazilië laat hij in het midden: "Ik heb wat zakelijke dingetjes gedaan. Zaadjes geplant."

Wesley
Lees ook:
Wesley Sneijder raakt geblesseerd in nieuw programma van Mart Hoogkamer

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hier terug of bekijk de hele aflevering via Kijk.

Wesley Sneijder: 'Samenzijn met Yolanthe smaakt naar meer'

00:25