Ga naar de inhoud
Entertainment

Talpa bevestigt: in gesprek over vervolg Five Live

Waldemar Torenstra reageert op kijkcijferhorror Five Live

00:45

Talpa bevestigt dat er serieus wordt gepraat over een tweede seizoen voor komedieserie 'Five Live'. Dat heeft de zender maandag laten weten, nadat hoofdrolspeler Waldemar Torenstra (48) hier in RTL Boulevard op had gehint.

"Het is nog te vroeg om te bevestigen dat er een vervolg komt", aldus een woordvoerder. "Maar we zijn inderdaad met de makers hierover in gesprek." Talpa wil niet zeggen wanneer het besluit wordt genomen of seizoen twee er daadwerkelijk komt.

Tweede
Lees ook:
Tweede seizoen Five Live op komst: 'Gevraagd agenda vrij te houden'

Het nieuws kan opvallend worden genoemd, want de komedieserie van en met Linda de Mol trok de afgelopen week steeds minder kijkers. Van de miljoen kijkers die een maand geleden de eerste aflevering zagen, waren er zondagavond nog maar 337.000 over.

Five Live vertelt over het wel en wee achter de schermen van een fictieve talkshow. De serie kreeg veel kritiek te verwerken van kijkers en recensenten. Zelfs Talpa-coryfeeën als Johan Derksen spraken van een 'smakeloos gedrocht'.

Einde
Lees ook:
Einde Miljoenenjacht bezorgt Linda kijkcijfernachtmerrie

Ook was er kritiek omdat één van de personages, Orlando Boldewijn, exact dezelfde naam heeft als een 17-jarige jongen die in 2018 verdronk na een date op een woonboot in de Haagse wijk Ypenburg.

Niet iedereen mag dan misschien fan zijn van de veelbesproken serie, onze eigen Luuk Ikink is dat wél. In de tweede aflevering van De BLVD Podcast onthult de presentator dat hij geen genoeg van de serie krijgt, maar wel wat problemen heeft met Waldemar en zijn pruik. De tweede aflevering van De BLVD Podcast is hier te bekijken. Hieronder luister je hem op Spotify:

Five Live is elke zondag om 21.30 uur te zien bij SBS6 en iedere volgende maandag ook bij Videoland.