Ga naar de inhoud
Entertainment

Relatiestress eiste tol van Jaimie: 'Woog nog maar 45 kilo'

Beeld © NPO/Screenshot Boerderij van Dorst 30 oktober

Jaimie Vaes (33) was 'gewoon op' tijdens haar relatie met rapper Lil Kleine (28), zo vertelde de realityster zondag bij het programma 'Boerderij van Dorst': "Heel mijn lichaam was gewoon één grote stressbal."

"Ik piste echt in mijn broek"

Alle stress was niet zonder gevolgen. Jaimie woog op een gegeven moment gedurende haar relatie nog maar 45 kilo, zo vertelde ze aan presentator Raven. "Ik had geen zin om te eten van de stress. Ik zat alleen maar met een sigaret in mijn mond."

De realityster realiseerde zich 'eigenlijk al heel snel' dat het mis was tijdens haar relatie, vertelde ze, en voelde veel schaamte. "Als iemand je uitkaffert waar iedereen bij is, dan voel je je gegeneerd. Ik voelde me dan gegeneerd terwijl híj zich zou moeten schamen. Dat was niet het beeld dat naar buiten kwam, want ik deed er ook aan mee. Ik heb een vriendin die zat in een vergelijkbare situatie, maar ik begreep niet waarom ze bij hem bleef. Het is niet zo simpel."

Jaimie
Lees ook:
Jaimie Vaes en Waylon te gast in nieuw seizoen Boerderij van Dorst

Jaimie besloot uiteindelijk om haar relatie met ex-verloofde Lil Kleine te beëindigen. De twee zijn inmiddels al maanden uit elkaar. Jaimie is nu eindelijk in rustig vaarwater gekomen en de 'kopzorgen' zijn weg, maar dat heeft best een tijdje geduurd. "Ik weet nog de eerste keer dat ik naar buiten moest, ik piste echt in mijn broek." Volgens Jaimie had dit vooral te maken met dat ze al die tijd een show hadden opgevoerd en iedereen nu ineens wist hoe de vork echt in de steel zat. "Dat is ook wel een les voor een volgende relatie. Dat ik altijd mijn eigen ding blijf doen."

Datum
Lees ook:
Datum van rechtszaak tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine is bekend

Op dit moment heeft zoontje Lío nog steeds geen contact met zijn vader. "We zullen ongetwijfeld geen beste vrienden worden, maar we blijven wel altijd ouders van Lío. En Lío heeft zijn vader nodig, maar daar moet papa wel iets voor gaan doen."

Jaimie vertelt over eerste keer dat Lil Kleine haar mishandelde

00:32