Ga naar de inhoud
Entertainment

Beau van Erven Dorens aangezien voor Alberto Stegeman

Beau van Erven Dorens en Alberto Stegeman Beeld © ANP

Beau van Erven Dorens (51) schrijft in weekendmagazine 'Mezza' wekelijks over zijn leven. Deze week deelt de presentator in zijn column dat hij wordt 'herkend' tijdens een bezoekje aan de Gamma. Alleen ziet de persoon in kwestie hem niet aan voor zichzelf, maar denkt dat hij Alberto Stegeman (51) is.

"En zo stond ik in een regencape in de Gamma (...) wanhopig te bewijzen dat ik niet Alberto Stegeman was'

"Hé! Daar heb je Alberto Stegeman!" roept iemand naar Beau terwijl hij in een regencape door de winkel manoeuvreert op zoek naar een dompelpomp voor zijn boot. Als Beau de man in kwestie vervolgens teleurstelt en zegt dat hij helaas niet de crime-reporter van SBS6 is, gelooft de man hem niet.

Als het gezicht van Weet Ik Veel vervolgens uitlegt wie hij dan wel is, gaat er bij de man nog altijd geen belletje rinkelen. 'En zo stond ik in een regencape in de Gamma, met een rol tape in mijn hand, waarin ik steeds harder kneep, wanhopig te bewijzen dat ik niet Alberto Stegeman was', schrijft Beau in het blad.

Beau
Lees ook:
Beau van Erven Dorens neemt voorzorgsmaatregel tegen nieuw lijm-incident

Na een 'bloemlezing van zijn carrière', zoals de presentator het zelf noemt, geeft de man uiteindelijk toe en vraagt tot Beau zijn grote verbazing of hij met hem op de foto wil. Als Beau de man eraan herinnert dat hij een paar minuten geleden nog niet wist wie hij was, krijgt hij een boze blik. De RTL-ster besluit daarom maar snel een kiekje te maken, zodat hij daarna van de man verlost is en op zoek kan naar zijn dompelpomp.

En wellicht iets van aceton, want de presentator wordt eerder deze week live op televisie flink voor het blok gezet als een van zijn tafelgasten zich vastlijmt aan het decor.

Activist Jelle na lijmincident: 'Beau voelde zich helemaal niet bedreigd'

01:38
Beau
Lees ook:
Beau van Erven Dorens neemt stokje van Eva Jinek over: 'Heb corona'