Ga naar de inhoud
Entertainment

Catherine Keyl zet Douwe Bob voor schut met vraag over liefdesleven

Douwe Bob en Catherine Keyl Beeld © Renze

In de talkshow 'Renze Op Zaterdag' voert Renze Klamer (33) het gesprek van de dag, behandelt hij de actualiteit en uiteraard is er ruimte voor muziek. Die muziek is er zaterdag in de vorm van Douwe Bob (29), maar of hij nog een keer terugkeert na een steek onder water van Catherine Keyl (76) is nog maar de vraag...

"Jij hebt toch al een heleboel adressen?"

Halverwege de uitzending introduceert Renze een nieuw terugkerend item van zijn talkshow waarin Igmar Felicia Nederland afstruint naar leuke feestjes zodat de kijker lekker op bank kan blijven zitten, maar tóch weet wat er speelt. Igmar is deze week in Rulo bij een feest voor singles, waar het er wild aan toe gaat.

Als Igmar het stokje weer overgeeft aan Renze in de studio, vraagt de presentator aan Douwe of hij misschien een avondje wil tongen in Rulo. "Nee, dank je wel", antwoordt de zanger beleefd. Catherine maakt van het moment gebruik om de singer-songwriter te confronteren met zijn liefdesleven. "Jij hebt toch al een heleboel adressen?" vraagt ze zich hardop af, voordat ze snel haar excuses aanbiedt. "Nee, dat valt vies tegen. Of mee", antwoordt de 'Slow Down'-zanger vervolgens na wat gelach in de studio. 

Trotse
Lees ook:
Trotse papa Douwe Bob al vroeg uit de veren: 'Vroeger ging ik rond dit uur naar bed'

Douwe werd op 31 mei vader van zoontje Elias. Niet lang daarna werd duidelijk dat de zanger weer een relatie had met de moeder van zijn zoon, Anouk. "Ex? Nee, volgens mij hebben we een relatie. Ik geloof het wel, tenminste als het aan mij ligt wel", zo vertelde hij in Beau

Douwe Bob over kinderen van meerdere moeders: 'Het is behelpen'

01:17
Douwe
Lees ook:
Douwe Bob toont binnenkort zijn afgetrainde lijf op cover van Men's Health

Anouk en Douwe Bob waren lange tijd samen en probeerden jarenlang een kindje te krijgen. Toen het uitging, raakte Anouk alsnog in verwachting. Ondertussen kreeg de zanger nog twee dochters bij twee andere dames. Met Loes, de moeder van dochtertje Bobby Lou, heeft hij contact. De zanger is niet betrokken in het leven van zijn andere dochter.