Ga naar de inhoud
Entertainment

Jumbo-klanten geen fan van De Toppers: concert afgelast

De Toppers Beeld © ANP

"Het is weer top, het is weer toppie. Het tweede kaartje voor de Toppers is voor noppie", zo prees Jumbo eerder dit jaar een speciaal concert van De Toppers voor hun klanten aan in een commercial. Maar ook voor noppie willen de bezoekers van Jumbo niet feesten in de Johan Cruijff Arena.

"Uiteraard vinden we dit erg jammer"

RTL Boulevard heeft Jumbo om een reactie gevraagd. 'Helaas zal het concert op 17 november niet doorgaan wegens achterblijvende kaartverkoop. Uiteraard vinden we dit erg jammer voor onze klanten. Vanzelfsprekend krijgen de klanten die via Jumbo een kaartje hebben gekocht het geld teruggestort', laat de supermarktketen aan ons weten. 

Rapper
Lees ook:
Rapper Donnie maakt nummer met de Toppers: 'Het is weer toppie'

Het management van De Toppers laat echter weten dat de vork iets anders in de steel zit. De klanten van de Jumbo moesten middels een spaaractie het gratis kaartje bij elkaar sprokkelen. En die spaaractie is volgens het management 'niet succesvol gebleken'. Ook de supermarktketen voegt later toe dat het inderdaad om een 'tegenvallende deelname aan de Jumbo spaaractie' gaat. Gelukkig gaan de reguliere concerten wel door. 

Orgel Joke wil ook graag optreden met De Toppers. Ze deed daarom voor onze camera een auditie voor de heren. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Orgel Joke verrast Toppers met optreden: 'Te gek'

02:00
Toppers
Lees ook:
Toppers brengen 'zomerse, hippe versie' van Happy Together als single uit