Ga naar de inhoud
Entertainment

Rob Kemps binnenkort in Vandaag Inside na ophef?

Rob Kemps en Johan Derksen Beeld © ANP

Rob Kemps (37) denkt er, ondanks de ophef van afgelopen week, over na om aan te schuiven bij 'Vandaag Inside'. Hij en het programma komen in conflict met elkaar nadat de SBS-show een fragment uit Robs programma 'Chansons!' wil laten zien en dat uiteindelijk niet mag.

"Dat betekent: ik kom niet"

Vandaag Inside is afgelopen week van plan Rob en Matthijs van Nieuwkerk even flink op de hak nemen in hun praatprogramma. De beelden zijn al aangeleverd wanneer Rob volgens René van der Gijp dwars gaat liggen: hij wil absoluut niet hebben dat de fragmenten uit zijn programma over het Franse levenslied getoond worden. Er ontstaat een heuse rel wanneer René vertelt dat Rob boos heeft gebeld met de redactie van de populaire SBS-talkshow. 

'Rob
Lees ook:
'Rob Kemps minder sympathiek door invloed Matthijs van Nieuwkerk'

Toch lijkt er een spotlight aan het einde van de tunnel te schijnen, want Rob denkt erover na om bij René, Johan Derksen en Wilfred Genee aan te schuiven. "Ik heb vandaag nog even contact gehad met Rob Kemps. Ik heb geappt: 'Is het niet handig als je binnenkort bij ons aanschuift? Nu krijgt het zo'n grote lading. Het wordt steeds groter.' Toen appte hij terug: 'Leuk idee, daar ga ik zeker over nadenken'", vertelt Wilfred.

Volgens Johan Derksen betekent dat in Hilversum 'overleg plegen'. Wilfred ziet het somberder in: "Dat betekent: ik kom niet, want Matthijs van Nieuwkerk denkt al vijf maanden na sinds ik het hem voor het laatst gevraagd heb. Dus dat is een beetje lastig." Rob is in ieder geval van harte welkom. "Het is ook geen vervelende jongen verder", zegt Johan. Rob is zelfs fan van het programma. 

René
Lees ook:
René van der Gijp: 'Rob Kemps belde woest op'

Ook RTL Boulevard heeft met Rob gebeld naar aanleiding van de berichtgevingen over zijn verwende sterrengedrag. Toen was hij ook lichtelijk geïrriteerd. In De BLVD Podcast vertellen Luuk Ikink en Rob Goossens daar meer over. Je luistert de podcast hieronder.