Ga naar de inhoud
Entertainment

Alles wat je wilt weten over seizoen 2 van The White Lotus

Jennifer Coolidge Beeld © Warner Media

Kijkers die hebben genoten van het eerste seizoen van 'The White Lotus' hebben geluk, want vanaf maandag vind je het tweede seizoen van de populaire serie op HBO Max. Gaat de verhaallijn hetzelfde zijn? Komen dezelfde acteurs terug? En speelt alles zich weer af op Hawaï? Wij vertellen je alles wat we weten over het tweede seizoen.

"Ik wil wat nieuwe thema’s aankaarten op een manier die wat frisser is dan in het eerste seizoen"

Het eerste seizoen van The White Lotus gaat over een groep mensen die een week lang naar hetzelfde exclusieve vakantieoord in Hawaï gaan. Al hun verlangens en wensen worden verwezenlijkt door het personeel, dat onder leiding staat van de Australische manager Armond. Maar met elke dag die voorbijgaat, komt er een duistere complexiteit aan het licht in de op het eerste oog perfecte reizigers, het vriendelijke personeel en de idyllische locatie.

'Derde
Lees ook:
'Derde seizoen HBO-serie The White Lotus komt eraan'

De serie is al vanaf de eerste aflevering een grote hit en fans kijken dan ook reikhalzend uit naar het tweede seizoen. Toch zal dit seizoen anders zijn dan het eerste. Bedenker Mike White heeft namelijk al laten weten dat hij weinig voelt voor een soortgelijk plot of idee. "Ik wil wat nieuwe thema’s aankaarten op een manier die wat frisser is dan in het eerste seizoen."

Ted
Lees ook:
Ted Lasso, Succession en The White Lotus grote winnaars Emmy's

Gelukkig zullen er in het tweede seizoen weer genoeg onuitstaanbare personages zijn, maar dan wel op een heel andere locatie. Het seizoen speelt zich deze keer namelijk af op Sicilië in plaats van op Hawaï. Welke personages zullen terugkeren, is nog maar de vraag. Volgens Mike is het ieder geval zo dat niet iedereen van het eerste seizoen er weer bij is. "Je kunt niet dezelfde personen weer op een soortgelijke vakantie laten gaan, dat is niet geloofwaardig."

HBO-serie
Lees ook:
HBO-serie The White Lotus wordt verlengd, krijgt tweede seizoen

Toch is er wel een kans dat we wat bekende gezichten zullen zien. "Misschien is het wel zo’n Marvel Universe-ding waar sommige karakters terugkomen", grapt Mike. "We hebben überhaupt maar 1-jarige contracten gesloten met alle acteurs, dus het was puzzelen qua beschikbaarheid." Wat in ieder geval zeker is, is dat publiekslieveling Jennifer Coolidge weer terugkomt. Daarnaast gaan we ook F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Tom Hollander, Haley Lu Richardson, Theo James en Meghann Fahy zien.