Ga naar de inhoud
Entertainment

Finneas breekt sleutelbeen na val van elektrische fiets

Finneas O'Connell Beeld © ANP

Finneas O'Connell (25), de broer van zangeres Billie Eilish (20), heeft een ongeluk gehad met zijn elektrische fiets. Op Instagram laat de songwriter en producer weten dat hij zijn sleutelbeen heeft gebroken en ook een breukje in zijn rechterelleboog heeft opgelopen.

"Als ik hard werk, kan ik in december meespelen tijdens de shows van Billie in Los Angeles"

De 25-jarige schrijft bij een röntgenfoto van de breuk dat hij voorover zijn stuur vloog en daarbij zijn botten brak. Finneas moest daarom onder het mes, maar laat zijn volgers weten dat de operatie geslaagd is en dat hij zich goed voelt. Hij staat nu voor een herstelproces, maar kijkt daar met vertrouwen naar uit.

Billie
Lees ook:
Billie Eilish en broer Finneas op de koffie bij president Biden

'Als ik hard werk, kan ik in december meespelen tijdens de shows van Billie in Los Angeles', schrijft een 'dankbare' Finneas. 'Hoe stom ik me na de val ook voelde, ik blijf toch vooral dankbaar. Ik droeg namelijk geen helm, dus die les heb ik voor altijd geleerd', aldus de songwriter die zes Grammy Awards won met de productie van muziek voor zijn jongere zus. 'Ik heb zoveel geluk dat ik er nog ben. Zorg goed voor je lichaam en wees het dankbaar voor alles wat het voor je doet.'

Finneas,
Lees ook:
Finneas, broer van Billie Eilish, komt met eigen album