Ga naar de inhoud
Entertainment

Sanne Hans slachtoffer van inbraak: 'Wat een gedoe'

Sanne Hans Beeld © ANP

Sanne Hans (38) heeft een vervelende periode achter de rug. In de Radio 538-uitzending van Frank Dane (41) vertelt de zangeres over de inbraak in haar woning.

"We hebben het toch allemaal weleens? Dat iemand eventjes in je huis was?"

Ze wil het nieuws van de inbraak niet aan de grote klok hangen, maar als het Sanne ontglipt kan Frank het niet laten om er dieper op in te gaan. "Het is al heel lang geleden", beweert de zangeres. "We hebben het toch allemaal weleens? Dat iemand eventjes in je huis was?" bagatelliseert ze de gebeurtenis. Sanne is op het moment van de inbraak niet thuis en er is volgens haar weinig gestolen, op een laptop na waar ze niet veel waarde aan hecht.

Ondanks dat ze koel en nuchter op de situatie reageert, bekent Sanne dat ze er wel 'last' van heeft. "Ik was heel druk, dus ik moest me er even overheen zetten." Inmiddels heeft ze haar huis goed laten beveiligen met onder andere alarmsystemen. 

Sanne
Lees ook:
Sanne Hans geeft gezondheidsupdate: 'Alles is goedgekeurd'

Daarna grapt ze dat ze het nog lang vond duren voordat iemand een inbraakpoging deed. "Maar toen had ik wel zoiets van: wat een gedoe. Het raam is stuk en je deur... Je moet zoveel doen. Ik heb een ontzettend oud huis."

Mede door de ingrijpende gebeurtenis en haar drukke agenda merkt Sanne dat haar stem 'op' is die periode. "Daar baalde ik van, want ik had optredens staan. Die heb ik maar niet gedaan, want ik dacht: als er nu nog maar iets gebeurt, dan moet ik alleen maar huilen."

Ondanks dat haar stem een 'beetje moe' is, gaat het naar omstandigheden goed met Sanne. "Ik heb zin in weer iets leuks." Zo staat er een clubtour en nieuwe single op de agenda. 

Meedoen
Lees ook:
Meedoen aan Lingo is de grote wens van Sanne Hans

Tijdens haar vakantie heeft Sanne weer energie opgedaan om met nieuwe plannen aan de slag te gaan. In gesprek met RTL Boulevard vertelt ze er meer over. 

Sanne Hans in gesprek met omroep over eigen programma

02:32