Ga naar de inhoud
Entertainment

Stijn Fransen droomt van terugkeer in GTST

Stijn Fransen Beeld © ANP

Als het aan Stijn Fransen (32) ligt, keert ze op den duur terug in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Die wens spreekt de actrice uit op social media.

"Ik sta er zeker open voor"

In de huid van Sam Dekker kruipen is volgens Stijn één van haar favoriete rollen, tot ze juni 2018 uit de serie geschreven wordt. Maar als het aan Stijn ligt, is er geen sprake van een definitief vertrek uit Meerdijk. Ze ziet het namelijk wel zitten om terug te keren naar Neerlands bekendste soapdorp. 

Die wens spreekt Stijn uit tijdens een vragenrondje op Instagram. Naar eigen zeggen krijgt ze veel vragen over een comeback in GTST. "Ik heb geen idee [of ik terugkeer]. Dat is aan de bedenkers van de verhaallijnen en schrijvers, maar ik sta er zeker open voor. Wie weet."

Stijn
Lees ook:
Stijn Fransen voor de tweede keer geopereerd aan voet

Stijn was van december 2015 tot juni 2018 in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien als Sam Dekker. Hoewel ze dit altijd met veel plezier deed, was ze in 2018 toe aan een nieuwe uitdaging. De actrice liet destijds weten dat ze het tijd vond voor ‘een volgende stap’ en dat ze zich ging richten op andere projecten.

Inmiddels blijkt dat ze het acteren toch wel mist. "Het spelen elke dag en de vrijheid die we hadden om een mooi personage te creëren, dat mis ik vooral heel erg", aldus de actrice. 

Stijn
Lees ook:
Stijn Fransen blikt terug op half jaar moederschap: 'Bizar snel'

De afgelopen periode is Stijn vooral druk met haar nieuwe rol als moeder. Voor de camera van RTL Boulevard vertelt ze trots over haar zoontje Lieuwe. 

Stijn Fransen in de wolken met baby: 'Trotse mama'

02:21