Ga naar de inhoud
Entertainment

Trotse papa Douwe Bob al vroeg uit de veren: 'Vroeger ging ik rond dit uur naar bed'

Douwe Bob Beeld © Instagram @douwebob

Waar Douwe Bob (29) eerder tot in de late uurtjes op stap gaat, is de zanger tegenwoordig al vroeg in de weer met spuugdoekjes en flesjes. Douwe, die in korte tijd drie keer vader is geworden, is er donderdag dan ook al vroeg bij op Instagram.

"Vroeger ging ik rond dit uur naar bed"

Op zijn feed deelt de zanger een foto met zijn trots waaruit blijkt dat de kleine voor het eerst een nacht op zijn eigen kamertje heeft geslapen. Lang echter niet, want de foto is al gemaakt om 6.16 uur deze morgen. 'Vroeger ging ik rond dit uur naar bed', blikt Douwe met weemoed terug.

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob toont binnenkort zijn afgetrainde lijf op cover van Men's Health

Dat zijn kleine voor het eerst alleen heeft geslapen, is voor Douwe een enorme mijlpaal. Hij schrijft met een knipoog: 'Het gaat hard. Hij heeft een steady baan gevonden in de ICT. Nog wel erg gesloten over z'n pronouns… Zal mij benieuwen.'

Douwe werd op 31 mei vader van zoontje Elias. Niet lang daarna werd duidelijk dat de zanger weer een relatie had met de moeder van zijn zoon, Anouk. "Ex? Nee, volgens mij hebben we een relatie. Ik geloof het wel, tenminste als het aan mij ligt wel", zo vertelde hij in Beau

Douwe Bob over kinderen van meerdere moeders: 'Het is behelpen'

01:17
Zo
Lees ook:
Zo vader, zo zoon: Douwe Bob verrast met vakantie-outfit

Anouk en Douwe Bob waren lange tijd samen en probeerden jarenlang een kindje te krijgen. Toen het uitging, raakte Anouk alsnog in verwachting. Ondertussen kreeg de zanger nog twee dochters bij twee andere dames. Met Loes, de moeder van dochtertje Bobby Lou, heeft hij contact. De zanger is niet betrokken in het leven van zijn andere dochter.