Ga naar de inhoud
Entertainment

Hélène Hendriks live op tv over vreemdgaan: 'Doen we allemaal'

Hélène Hendriks Beeld © ANP

Hélène Hendriks (42) doet dinsdagavond een opvallende uitspraak over vreemdgaan in talkshow 'HLF8', waar zij nog altijd Johnny de Mol (43) vervangt. Volgens de presentatrice is een slippertje niets om je voor te schamen en 'doen we het allemaal weleens'.

"We gaan allemaal weleens vreemd"

Aan de talkshowtafel gaat het dinsdagavond onder meer over PvdA-politicus Gijs van Dijk, die eerder dit jaar in opspraak komt vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag in de privésfeer. Daarop trekt hij zich tijdelijk terug als Kamerlid. De politicus hoopt binnenkort terug te keren en daar geeft tafelgast en VVD'er Frits Huffnagel hem gelijk in.

"Dat blijkt nu eigenlijk: dat er niet zoveel aan de hand is. Nou ja, hij is vreemdgegaan", neemt Frits het voor zijn collega-politicus op, voordat Hélène hem onderbreekt en suggereert dat vreemdgaan een hartstikke normaal iets is. "We gaan allemaal weleens vreemd", aldus de presentatrice.

Hélène
Lees ook:
Hélène Hendriks uit frustratie HLF8 en stuurt mail naar redactie

Zangers Frans Duits en John de Bever, die ook aan tafel zitten, buitelen vervolgens over elkaar heen om in te kunnen haken. Ondertussen lacht het publiek om de uitspraak van de presentatrice. Frits kaatst 'm er uiteindelijk in: "Je hebt gelijk, jij doet dat ook weleens", geint hij tegen Hélène, waarna het gesprek zich na deze korte onderbreking weer richt op PvdA-politicus Van Dijk.

Hélène
Lees ook:
Hélène Hendriks en Leonie ter Braak blijven voorlopig HLF8 presenteren

Hélène presenteert samen met Leonie ter Braak om de beurt HLF8 omdat Johnny eerder dit jaar zijn werkzaamheden neerlegde vanwege een aangifte van zijn ex-vriendin voor mishandeling. Onlangs werd duidelijk dat hij hiervoor niet wordt vervolgd. Volgens het OM heeft het onderzoek naar de aangifte van zijn ex-vriendin Shima Kaes niet tot voldoende bewijs geleid. Talpa liet daarop weten 'op korte termijn' met Johnny te gaan bespreken wanneer hij weer aan het werk gaat.

'Sympathie voor Johnny de Mol zal terugkeren'

07:31