Ga naar de inhoud
Entertainment

Astrid uit B&B Vol Liefde hint op belangrijke relatiemijlpaal

Astrid uit B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Maar weinig mensen zagen het aankomen, maar Astrid uit 'B&B Vol Liefde' vond uiteindelijk alsnog de liefde bij kandidaat Harmjan. De twee wonen inmiddels samen in Oostenrijk en het lijkt erop dat ze nu ook de volgende stap in hun relatie hebben gezet. Astrid deelt op haar Instagram namelijk twee foto’s met een mysterieuze tekst.

"Heel spannend, heel nerveus, maar ontzettend veel zin in"

Astrid en Harmjan brengen hun dagen in Oostenrijk door, maar deze week is Astrid toch weer even terug in Nederland. Op de foto's is te zien dat ze de Nederlandse grens nadert. Over de reden van haar bezoekje is ze echter geheimzinnig. Ze schrijft: 'Ik zeg niets, maar ga ik nu echt… heel spannend, heel nerveus, maar ontzettend veel zin in!'

De
Lees ook:
De bom barst in Oostenrijk: Harmjan gaat grens Astrid over

Haar volgers denken wel te weten waarvoor ze in Nederland is, zij vermoeden dat ze voor het eerst de familie van Harmjan gaat ontmoeten. Dit zou ook meteen haar zenuwen verklaren. Of dit ook echt zo is zullen we nog even moeten afwachten.

Het gaat er in B&B Vol Liefde niet altijd even gezellig aan toe tussen Astrid en Harmjan. Maar na het programma hebben ze elkaar alsnog gevonden. De twee zijn zó gek op elkaar, dat Harmjan onlangs besloten heeft zijn baan op te zeggen en naar Oostenrijk te verkassen. 

Astrid
Lees ook:
Astrid legt kruidengate uit: 'Ik voelde me te kakken gezet'

Harmjan gaat wéér over de grens en zegt zijn baan op om te werken in de B&B van Astrid

04:32