Ga naar de inhoud
Entertainment

Geraldine Kemper plotseling op naaktstrand in Het Perfecte Plaatje: 'Kijk zo een anus in'

Geraldine Kemper in Het Perfecte Plaatje Beeld © RTL/Het Perfecte Plaatje

In 'Het Perfecte Plaatje' krijgen de kandidaten elk seizoen weer de meest uiteenlopende opdrachten. In de derde aflevering staat als een paal overeind dat één thema centraal staat: naakt. De deelnemers moeten namelijk de traditionele naaktshoot doen. Daarnaast babbelt Geraldine Kemper (32) nog over haar eigen naakt-zijn én het nudisme van anderen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering van Het Perfecte Plaatje.

"Dan gedraag je je toch een beetje anders"

De eerste opdracht draait om stilte. Die moeten de fotografen uitdrukken in beeld. Geraldine denkt direct aan het verlies van iemand en wil daarom een stoel fotograferen die in het water staat. Dat watertje is echter wel onderdeel van een naaktstrand. "Oh, dit is het naaktstrand", zegt de presentatrice verbaasd als ze doorheeft wat er aan de hand is. "Kunnen we hier dan wel met de camera langs?"

Geraldine merkt direct op dat ze zich geen houding weet te geven. "Het is heel bijzonder als je merkt dat mensen om je heen naakt zijn. Dan gedraag je je toch een beetje anders. Ik voelde me toch een beetje: kan ik hier wel doorlopen? Vinden ze dat niet heel erg arelaxed? En dat vinden ze ook niet leuk, dat snap ik ook wel, want we komen hier met zo'n grote camera en ik heb ook nog eens een grote camera bij me." Ondanks dat Geraldine mensen nog toedicht dat ze écht geen foto van hen maakt, maar van die stoel in het water, komen er toch wat naakte mensen kijken wat er aan de hand is. "Ik kijk heel eventjes het hoekje om en ik kijk echt gewoon een anus in..."

Inge
lees ook:
Inge Ipenburg 'was erg verdrietig' na exit Perfecte Plaatje

In de tweede opdracht draait het nóg meer om naakt, want dan is het tijd voor de naaktshoot, die elk seizoen weer terugkeert. Daarbij worden de naaktshoots die Geraldine ooit gedaan heeft aangehaald. "Hoeveel naaktshoots heb ik nou gedaan?" vraagt ze zichzelf af, nadat Tijl daar een opmerking over maakt in de voice-over. "Helemaal niet zo veel. Nee! Wat zit jij nou?! Ik heb er twee gedaan. Misschien meer dan de gemiddelde Nederlander", zegt Geraldine met een grijns op haar gezicht. Dan bedenkt de presentatrice dat ze er nóg een gedaan heeft. "Maar die moet nog uitkomen. Nou, drie dus. Drie naaktshoots. Jezusmina, heb ik ook weleens kleren aan? Het is ongelofelijk?"

Al het naakt levert Geradine in deze aflevering wel twee mooie cijfers op, waarmee ze de derde plaats behaalt in het weekklassement. Maik de Boer gaat er deze keer met de winst vandoor. Bente Fokkens, de benjamin van het stel, moet het strijdtoneel verlaten. Zij scoort één tiende lager dan Tina de Bruin.

Trijntje Oosterhuis maakt heftig statement met naaktmodel

02:13
Model
lees ook:
Model van Tina loopt boos weg in Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 4 en kijk je terug bij Videoland.