Ga naar de inhoud
Entertainment

Déze horrorfilms helpen je helemaal in de halloweensferen te komen

Scary Movie Beeld © Dimension Films

De griezeligste feestdag van allemaal, Halloween, staat voor de deur. Heb je nou geen zin om dit weekend van de ongebruikelijk warme oktobertemperaturen te genieten en wil je juist helemaal in de halloweenstemming komen? Déze films, die speciaal voor de spookachtigste periode van het jaar zijn toegevoegd aan de Netflix-catalogus, trick and treaten jou daarop.

Scary Movie 1, 2, 3 én 4

We beginnen rustig aan, voor wie er niet van houdt als een film alleen maar bloederig en doodeng is. Wie kent Scary Movie niet? Horror gecombineerd met komedie. Ideaal voor een pre-halloweenweekend. En met vier films van deze franchise heb je meteen genoeg materiaal voor een heuse marathon.

Jamie
lees ook:
Jamie Lee Curtis emotioneel om laatste Halloween-rol: 'Veel gehuild'

Insidious

Heb jij stalen zenuwen, dan is Insidious wellicht wat voor jou. In deze film draait het om bezeten kinderen die er met duivelse krachten voor zorgen dat de hel losbreekt.

Friday the 13th

De titel van de film zegt het al, Friday the 13th draait om bijgeloof. Ben jij niet vies van afgehakte of afgesneden lichaamsdelen? Dan is deze horrorfilm absoluut iets voor jou. De verknipte geest Jason neemt wraak op iedereen die hij tegenkomt.

Emoties
lees ook:
Emoties lopen hoog op in extra spannende Halloween-editie van De Verraders: 'Ik kan dit niet'

The Shining

The Shining valt onder de halloweenklassiekers. Deze spannende horrorfilm is gebaseerd op het boek van horrorschrijver Stephen King en gaat over een schrijver die heel langzaam gek wordt in zijn hoofd, met alle gevolgen van dien.

Halloween 4: The Return of Michael Myers 

Mocht je nou nog meer hak- en snijwerk willen zien, ga dan voor Halloween 4, een andere klassieker. De film draait om seriemoordenaar Michael Myers, die bekendstaat om zijn kenmerkende masker.

De Verraders

Heb je helemaal geen zin in een film? Denk dan eens na over de halloweeneditie van De Verraders op Videoland. In de griezeligste versie van het programma tot nu toe gaat een nieuwe groep BN'ers opnieuw de strijd met elkaar aan. En de emoties logen hoog op, zie je in de eerste beelden hieronder.

Emoties lopen hoog op in extra spannende Halloween-editie van De Verraders: 'Ik kan dit niet'

00:39