Ga naar de inhoud
Entertainment

Richard uit B&B Vol Liefde verwelkomt eindelijk eerste gasten in B&B

Richard B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Richard van der Meulen (50) kennen we als de ongefilterde pretletter uit 'B&B Vol Liefde' 2022. Ondertussen is hij als B&B-houder nog altijd serieus aan het werk om Tipi Algarve van de grond te krijgen. De Texelaar laat nu zien dat hij eindelijk zijn eerste gasten in Portugal verwelkomt.

"Grote fans van mij"

'Eerste campergasten op Tipi Algarve', pent Richard bij een foto van een blauw reizigersbusje. De B&B Vol Liefde-ster is met het gezelschap uit eten geweest, blijkt uit een ander kiekje. 'Even happie eten wezen doen bij Club Nau met grote fans van mij. Was supergezellig en heerlijk gegeten.' 

We hóren Richards schorre stem bijna 'gezelluuug' jodelen.

De
Bekijk ook:
De grappigste uitspraken van Richard uit B&B Vol liefde

De meningen over Richard lopen sinds B&B Vol Liefde flink uiteen. De een loopt weg met de druktemaker en zijn seksueel getinte uitspraken, de ander moet niks van de flapuit en zijn botte opmerkingen hebben.

Het programma pakt op relatiegebied uiteindelijk niet goed voor Richard uit: zijn relatie met Simone strandt na korte tijd. Of hij van die gratis reclame voor Tipi Algarve nu wel de vruchten gaat plukken, moet nog blijken. Het hek is met de eerste gasten in elk geval van de dam. 

Wil je overnachten bij Richard? Dan kun je hier en hier een kijkje nemen en reserveren.

Richard
Lees ook:
Richard uit B&B Vol Liefde betrokken bij auto-ongeluk

Zit er in de toekomst wellicht nog iets in voor Richard en Simone? Dit vertelt Simone over hun huidige contact:

Richard en Simone hebben geen enkel contact meer: 'Jammer'

01:14