Ga naar de inhoud
Entertainment

Madonna claimt weg vrij te hebben gemaakt voor vrouwelijke artiesten

Madonna Beeld © ANP

Madonna (64) is van mening dat zij met haar album 'Erotica' en het boek 'Sex', die dertig jaar geleden verschenen, de weg vrij heeft gemaakt voor andere vrouwelijke artiesten om hun seksualiteit te uiten. Dat stelt de Queen of Pop op Instagram.

"Graag gedaan, bitches"

'Dertig jaar geleden publiceerde ik een boek genaamd Sex. Naast foto's van mij waren er foto's van mannen die mannen zoenen, vrouwen die vrouwen zoenen en ikzelf die met iedereen zoent', begint Madonna. 'Ik schreef over mijn seksuele fantasieën en deelde mijn standpunt over seksualiteit', schrijft de zangeres.

Dochter
Lees ook:
Dochter Madonna lanceert debuutsingle

De jaren daarna is Madonna naar eigen zeggen geïnterviewd door 'bekrompen' mensen die haar naar beneden haalden omdat ze zichzelf als vrouw 'sterker maakte'. 'Ze noemden mij een hoer, heks en zelfs de duivel', vervolgt Madonna.

Madonna
Lees ook:
Madonna krijgt script over haar 'buitengewone leven' niet ingekort

Madonna gelooft dat zij een pad heeft gebaand voor jongere artiesten. 'Cardi B kan nu zingen over haar 'WAP' (Wet Ass Pussy, red.), Miley Cyrus kan schaars gekleed op een sloopkogel zitten en Kim Kardashian kan in haar blote billen op ieder tijdschrift staan. Graag gedaan, bitches.'

Madonna komt uit de kast: 'Doet alles voor aandacht'

03:07