Ga naar de inhoud
Entertainment

Rob Goossens doet voorspelling over tv-interview Linda de Mol

Linda de Mol Beeld © ANP

Sinds een tijdje is Linda de Mol (58), na de 'The Voice'-rel rond onder meer haar ex-partner Jeroen Rietbergen (51), weer volop op tv te zien. Ze schittert op de buis in 'Miljoenenjacht' en 'Five Live' en als vanouds weer maandelijks op de cover van haar tijdschrift 'LINDA.' Maar een groot tv-interview over de hele situatie blijft nog uit. Rob Goossens (31) en Luuk Ikink (39) denken te weten waar zo'n interview uiteindelijk plaats zal vinden.

"Dat wil iedereen horen"

In Five Live speelt Linda een talkshowpresentatrice, maar tot nu toe heeft ze in het echte leven geen comeback-interview gegeven aan een talkshowtafel. Of dat op de planning staat, valt nog te bezien. Zelf zegt Linda al een tijdje dat ze geen behoefte heeft om haar verhaal ergens anders te doen dan op haar eigen platform LINDA. Maar haar nieuwste LINDA.-nummer staat wel in het teken van de talkshows. En voor dat blad is ook Khalid Kasem geïnterviewd. 

Linda
Lees ook:
Linda de Mol in therapie na verbroken relatie: 'Bang voor depressie'

"Khalid Kasem maakt een honderd keer betere talkshow dan zij laat zien in Five Live", zegt Rob daarover in De BLVD Podcast. Luuk verwacht binnenkort wel degelijk een interview met Linda bij een talkshow. "Die moet op een gegeven moment een keertje komen natuurlijk. Dat wil iedereen horen", aldus Luuk.

Linda
Lees ook:
Linda de Mol reageert op 'berispen' koffermeisje in Miljoenenjacht

Dat zet Rob aan het denken. "Nu je dat zo zegt: misschien is dit wel een voorzichtige sollicitatie. Dat ze heeft zo heeft afgetast. En nu heeft gedacht: die Khalid Kasem, dat vind ik wel een schappelijke gast, daar ga ik zitten”, beredeneert de mediadeskundige.

Rob
Lees ook:
Rob Goossens: 'Glennis Grace heeft alleen maar domme beslissingen genomen'

Luuk is 'gecharmeerd' van Khalid, en voor Rob geldt datzelfde. "Ik heb die column van Angela de Jong over Khalid en Derk Bolt gelezen. En ik dacht toen: dat is zo onterecht. Ik ben het meestal eens met Angela, maar dit was een goed interview van Khalid, die echt goed luisterde, scherp op de inhoud bleef en ging niet een soort kruisverhoor doen", legt Rob uit.

Slimste
Lees ook:
Slimste Mens-finale spookte nog weken door hoofd Rob Goossens

De hele aflevering van De BLVD Podcast luister je hieronder en kun je hier bekijken. 

Gaat Linda de Mol tv-interview geven aan Khalid Kasem?

01:24