Ga naar de inhoud
Entertainment

Rob Goossens: 'Glennis Grace heeft alleen maar domme beslissingen genomen'

Rob Goossens: 'Zoon Glennis Grace is gewoon een klotejoch'

02:08

Het is inmiddels ruim een halfjaar geleden, maar de Jumbo-rel rond Glennis Grace (44) is bepaald nog niet gaan liggen. Glennis deelde deze week in een interview met Eva Jinek (44) haar kant van het verhaal, maar daar trapt mediadeskundige Rob Goossens (31) naar eigen zeggen niet in.

"Ze heeft de afgelopen maanden eigenlijk alleen maar domme beslissingen genomen"

In de eerste aflevering van De BLVD Podcast bespreken Rob Goossens en Luuk Ikink de grootste showbizzverhalen van het moment. Het Jinek-interview van Glennis kon natuurlijk niet onbesproken blijven. 

Luisteren
Lees ook:
Luisteren maar: eerste aflevering van De BLVD Podcast nu online

Rob zat met 'plaatsvervangende schaamte' te kijken naar Glennis' interview, zegt hij. "Ze heeft de afgelopen maanden eigenlijk alleen maar domme beslissingen genomen in het proberen het redden wat er nog te redden valt aan haar imago", aldus de mediadeskundige. Bovendien vindt hij dat het Jinek-gesprek 'tien keer zo erg als verwacht' heeft uitgepakt. 

Bewoners
Lees ook:
Bewoners Jordaan duidelijk over buurvrouw Glennis Grace: 'Fout, heel erg fout'

Het verhaal van Glennis gaat er bij Rob dus niet in als zoete koek. "In twee keer knipperen met je ogen gaat het van een duw naar een klap. Dat ze een black-out had, zich niets meer herinnerde, maar tegelijkertijd wist ze precies wat ze had gedaan."

Glennis' zoon Anthony liep op de bewuste dag naar verluidt vapend met een elektrische sigaret door de supermarkt, waarna hij een akkefietje kreeg met het personeel. Anthony zou 'bebloed' thuis zijn gekomen. Op de foto's is echter 'nauwelijks' wat te zien, aldus Rob en Luuk. "Dan bel je toch om te vragen wat er is gebeurd", vindt Luuk. "Dat is niet Moeder Theresa die je hebt opgevoed."

Poll:
Lees ook:
Poll: zo denkt Nederland over Jinek-optreden Glennis Grace

De hele aflevering van De BLVD Podcast is hier te beluisteren en hier te bekijken. Hieronder luister je hem op Spotify: