Ga naar de inhoud
Entertainment

Mariska van Kolck onder de indruk van nieuwe vlam in Lang Leve de Liefde

Mariska van Kolck Beeld © ANP

Vanavond is de langverwachte aflevering van 'Lang Leve de Liefde' met daarin Mariska van Kolck (58) te zien. Zojuist zijn de eerste beelden gedeeld.

"Wat is dit klasse"

Na een onsuccesvol avontuur in First Dates doet de musicalster nu een poging om een nieuwe man te vinden in Lang Leve de Liefde. De beelden zien er vooralsnog veelbelovend uit. Mariska lijkt namelijk erg onder de indruk van de sabreer-skills van haar date, zoals je in de video hieronder kunt zien. "Wat is dit klasse", klinkt het. "Ik vind het meer dan goed."

Musicalster
Lees ook:
Musicalster Mariska van Kolck doet mee aan Lang Leve de Liefde

Eerder gaf Mariska nog in tijdschrift Story aan dat ze geen behoefte had om mee te doen aan het datingprogramma van SBS 6. "Om nu 24 uur lang in een huis te zitten met een onbekende man, dat gaat me te ver", zei ze toen. Vanavond zien we hoe dat haar afging. 

Lang Leve de Liefde is niet het enige programma waarin Mariska haar opwachting maakt. Zo is ze één van de kandidaten van Special Forces VIPS. Haar leeftijd weerhoudt haar er niet van om de uitdaging aan te gaan; ze wil juist weten wat er nog in haar zit. 

Mariska in Special Forces VIPS: 'Bijna 60, wil zien wat er in me zit'

03:05
Mariska
Lees ook:
Mariska van Kolck in tranen na opmerking Richard Groenendijk

Lang Leve de Liefde is om 18.55 uur te zien op SBS 6. Special Forces Vips gaat op 2 november van start.