Ga naar de inhoud
Entertainment

Zeg bonjour tegen deze twee nieuwe personages in Emily in Paris

Emily in Paris Beeld © Emily in Paris/Netflix

Toen de cast van 'Emily in Paris' in april zijn opwachting maakte op PaleyFest, een soort indoor-festival voor fans van populaire televisieprogramma's, werd al duidelijk dat acteur Lucien Laviscount (Alfie) een grotere rol zal krijgen in het derde seizoen en één van de hoofdpersonages wordt. Daar blijft het, zo blijkt nu, niet bij. Parijs krijgt er in het derde seizoen nog meer nieuwe bewoners bij.

"Toch is de onstuimige hunk wanhopig om zichzelf te bewijzen onder de verpletterende druk van de beroemde rijkdom en status van de Leons"

Paul Forman (The Spanish PrincessRichesen Melia Kreiling (Guardians of the GalaxyFilthy Rich)  maken hun opwachting in de langverwachte derde reeks van de Netflix-hit. Paul speelt de rol van Nicolas de Leon. "Nicolas lijkt een gecharmeerd leven te leiden als de kroonprins van het machtige conglomeraat van zijn familie, JVMA. Toch is de onstuimige hunk wanhopig om zichzelf te bewijzen onder de verpletterende druk van de beroemde rijkdom en status van de Leons", meldt Netflix over de nieuwkomer. Een 'onverwachte persoonlijke connectie' koppelt Emily aan Nicolas, onthult de streamingdienst. 

Derde
Lees ook:
Derde seizoen Emily in Paris vanaf december te zien

Sofia Sideris wordt gespeeld door Melia. Sofia is een Griekse kunstenaar die naar Parijs is vertrokken haar nieuwste show in Camilles galerij te onthullen. Sofia's tijd in de stad van de liefde neemt een onverwachte wending wanneer ze merkt dat ze in een gepassioneerde affaire terechtkomt.

De eerste twee seizoenen van Emily in Paris waren erg populair op Netflix. In de serie verhuist de Amerikaanse Emily naar Parijs, waar ze aan de slag gaat bij een marketingbureau. Ze wordt verliefd, probeert de taal te leren en krijgt te maken met het eigenzinnige karakter van de Fransen. De serie kon ook op enige kritiek rekenen: veel Fransen vinden dat ze te stereotyperend worden neergezet.

Tweede seizoen Emily in Paris stuk Franser dan de eerste

00:49
Wacht
Lees ook:
Wacht je op een nieuw seizoen Emily in Paris? Er is nu ook een boek

Eerder werd al bekend dat de serie - gemaakt door Darren Star, de maker van Sex and the City - ook sowieso een vierde seizoen krijgt. Très bien

Het derde seizoen van Emily in Paris is vanaf 21 december te zien op Netflix.