Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaj Gorgels trekt shirt schaamteloos uit nu hij sixpack heeft

Kaj Gorgels Beeld © ANP

Kaj Gorgels (32) staat met een stralende lach én een glimmende sixpack op de cover van de nieuwste 'Men's Health'. Die lach heeft de presentator al tijden, maar die sixpack zeker niet. Kaj wil met zijn nieuw verworven wasbordje graag bewijzen dat je én fit kunt zijn én een leuk leven kunt hebben.

"Ik was een beetje stuurloos en had een doel nodig"

De timing voor de Men's Health-shoot is wat Kaj betreft waardeloos. Het is namelijk hoogzomer op Ibiza, waar hij woont met zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk. Bovendien is het ook nog eens de éérste zomer dat ze daar wonen. "Er was zoveel afleiding. Zoveel feestjes, zoveel restaurants. Sowieso is het leven in Spanje veel meer gericht op lang tafelen en lekker eten", vertelt Kaj. "Alles gaat in de frituur en overal is brood met aioli."

Tegelijkertijd is Kaj ook op een punt in zijn leven dat hij meer met sporten bezig is. Serieuzer dan ooit, bovendien. "Ik was een beetje stuurloos en had een doel nodig, dus dit was perfect. Mijn ultieme doel was om de Ibiziaanse lifestyle te combineren met een gezond leven."

Kaj
lees ook:
Kaj Gorgels toont sixpack na 10 weken letten op 'vleesvoertuig'

Hard werken loont, bewijst Kaj. En zijn sixpack? De presentator is van plan om daar voorlopig geen onepack te van maken. "Ik zou 'm echt missen als-ie er niet meer was." De presentator voelt zich beter dan ooit, omdat hij zijn lichaam beter behandelt. "Het is een stukje zelfrespect. Ik heb nooit heel droog hoeven worden, dat vond ik onrealistisch."

Als puntje bij paaltje komt wil Kaj gewoon zijn shirt uit kunnen trekken zonder enige schaamte. "En zonder dat mensen zouden denken dat ik elke avond aan een ragoutinfuus hang."

Kaj
lees ook:
Kaj Gorgels toont tussenstand lichaam vlak voor Men's Health-shoot