Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuw 'jong en vurig' personage maakt opwachting in Bridgerton

Kate Sharma en Anthony Bridgerton in Bridgerton Beeld © Netflix

De cast van de Netflix-hit 'Bridgerton' wordt aankomend seizoen uitgebreid. De streamingdienst heeft actrice Hannah New (38), bekend van haar rol in de serie 'Black Sails', toegevoegd. Dat meldt ‘Deadline’.

De actrice speelt de rol van de 'jonge en vurige weduwe' Lady Tilley Arnold in het derde seizoen van de succesvolle serie. Ze is op jonge leeftijd getrouwd en weduwe geworden en geniet nu van de erfenis van haar man. Wat precies haar rol binnen het verhaal is, is nog niet duidelijk, aangezien Lady Tilley Arnold niet voorkomt in de boeken.

Speciaal
Lees ook:
Speciaal voor Bridgerton-fans: de eerste beelden van de spin-off met Queen Charlotte

De opnames van de derde reeks, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Julia Quinn, zijn inmiddels in volle gang. Nadat seizoen één draait om Daphne Bridgerton en Simon Basset en reeks twee in het teken staat van Anthony Bridgerton, zijn Penelope en Colin de volgende in de rij om de liefde te vinden.

Nicola Coughlan, die Penelope speelt, onthult in gesprek met ExtraTV dat het een 'vurig' seizoen wordt. Iets wat de vele fans ongetwijfeld verblijdt: na het romantische en soms expliciete eerste seizoen valt het seizoen over Anthony en zijn verboden liefde bij sommigen minder in de smaak omdat het minder liefdesscènes bevat.

Netflix
Lees ook:
Netflix steekt stokje voor Bridgerton-musical

Wanneer de reeks verschijnt, is nog niet bekend. Regé-Jean Page, Simon Basset in Bridgerton, gebruikte het succes van het eerste seizoen om nieuwe klussen aan te nemen. Daardoor heeft hij geen tijd meer voor het vervolg van het kostuumdrama, maar de acteur plukt nog altijd de vruchten van zijn beslissing:

Regé-Jean Page is zo veel meer dan de hunk uit Bridgerton

01:32