Ga naar de inhoud
Entertainment

Jaimie Vaes en Waylon te gast in nieuw seizoen Boerderij van Dorst

Beeld © ANP

Het tweede seizoen van 'Boerderij van Dorst' is nog maar net afgelopen of er wordt al een nieuw seizoen aangekondigd. BNNVARA laat vandaag weten dat fans van het programma vanaf zondag 30 oktober weer kunnen genieten van een nieuwe afleveringen. Er zijn spraakmakende gasten gevraagd om te komen helpen op de boerderij.

"Zolang Hilversum BN’ers blijft leveren, blijf ik projecten verzinnen op de boerderij"

In het nieuwe seizoen brengen Jaimie Vaes, Splinter Chabot, Paul de Leeuw, Israel van Dorsten, Waylon, Simone Weimans, Frédérique Spigt en Ferry Doedens een bezoekje aan de boerderij van Raven. 

Boerderij
Lees ook:
Boerderij van Dorst eind oktober terug met nieuwe gasten

Na een zomer vol optredens trekt Raven zich weer even terug op het platteland om diens boerderij verder op te knappen en zelfvoorzienend te leven. Dat gaat nog steeds niet van een leien dakje, vandaar dat elke week twee collega’s te hulp schieten. Terwijl zij de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf. Dat levert mooie, grappige en bijzondere gesprekken op. 

Miljuschka
Lees ook:
Miljuschka betreurt uitblijven uitnodiging voor Boerderij van Dorst

Raven heeft veel zin in het nieuwe seizoen. "Ik begin de basis van het zelfvoorzienend leven steeds beter te begrijpen, maar zolang Hilversum BN’ers blijft leveren, blijf ik projecten verzinnen op de boerderij. Zoals dit seizoen een grote droom van mij: zelf bier brouwen. De ultieme stap!"

Boerderij van Dorst is vanaf zondag 30 oktober om 21.10 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.