Ga naar de inhoud
Entertainment

Man van Teen Mom-ster Cheyenne moet naar de gevangenis

Beeld © Instagram @Cheynotshy

Het huwelijksgeluk van Cheyenne Floyd (29), bekend van 'Teen Mom', en haar man Zach Davis is nogal bruut verstoord. Zach moet namelijk de gevangenis in omdat hij betrapt is op rijden onder invloed van alcohol, zo meldt 'Page Six'.

Als Cheyenne en Zach in september in het huwelijksbootje stappen, lijkt het er nog op dat ze een mooie tijd tegemoet gaan. Nu blijkt dat ze niet lang kunnen nagenieten van hun bijzondere dag, want Zach zal binnenkort naar de gevangenis gaan.

Teen
Lees ook:
Teen Mom-ster stapt in huwelijksbootje omringd door co-sterren

Zach is namelijk in 2020 betrapt op het rijden onder invloed en het bij zich dragen van een verlopen rijbewijs. De realityster probeerde aan de straf hiervoor te ontkomen, maar heeft nu alsnog een straf opgelegd gekregen van 60 maanden voorwaardelijk, 120 dagen gevangenisstraf en een taakstraf van 4 dagen. Ook zal hij een hij een verplichte cursus over alcoholgebruik moeten volgen. 

Teen
Lees ook:
Teen Mom Cheyenne beschoten terwijl ze in auto zat met kinderen

Cheyenne en Zach hebben samen een 1-jarig zoontje, genaamd Ace. Daarnaast is Cheyenne ook moeder van een dochtertje Ryder die ze samen met haar Ex Cory Wharton kreeg. 

Leah
Lees ook:
Leah uit Teen Mom onder vuur om 'uitbundige' jurk op bruiloft co-star