Ga naar de inhoud
Entertainment

Zoon Jeroen van der Boom na 2 maanden weer terug uit Amerika

Daan en Jeroen van der Boom Beeld © Instagram @daanvanderboom

Daan van der Boom, de oudste zoon van Jeroen van der Boom (50), is na twee maanden alweer terug uit Chicago. De 19-jarige heeft even gevoetbald voor North Park University, maar is daar tot de conclusie gekomen dat het toch niks voor hem is.

"Heerlijk om weer thuis te zijn"

'Home sweet home', schrijft Daan, die nooit de droom heeft om profvoetballer te worden, vrijdag op Instagram. 'Chicago was het niet voor mij… Heerlijk om weer thuis te zijn.'

Daan wordt gescout tijdens de selectiedagen van de universiteit, die in Nederland plaatsvinden. Dat het niets geworden is, is stiekem eigenlijk al te verwachten. Al van kinds af aan droomt Daan er namelijk van om zaakwaarnemer voor voetballers te worden en hij loopt voor zijn vertrek zelfs al stage bij een spelersmakelaardij. Toch kan hij geen 'nee' zeggen als hij de kans krijgt om de minor voor zijn studie sportmanagement in Amerika te volgen.

Zoon
Lees ook:
Zoon Jeroen van der Boom zingt titelsong van déze bioscoopfilm

Of hij nu wel of niet in Amerika voetbalt, papa Jeroen is maar wat trots op zijn kids. Zo maakt zijn andere zoon, Luuk, onlangs zijn acteerdebuut. En bij dat historische moment is natuurlijk de hele familie aanwezig:

Jeroen van der Boom apetrots op acteerdebuut zoon Luuk

02:24
Jeroen
Lees ook:
Jeroen van der Boom: 'Vrienden zien me nu op tv zoals ik thuis ben'