Ga naar de inhoud
Entertainment

Hasta luego: Denise uit B&B Vol Liefde zet B&B in Spanje te koop

Denise B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Van Spanje neemt Denise, bekend uit 'B&B Vol Liefde', voorlopig nog geen afscheid, maar wél van haar bed and breakfast. Via Instagram laat de realityster weten dat ze 'na heel veel wikken en wegen' en 'met pijn in haar hart' heeft besloten Alpujarra Secret te verkopen.

"Als iets helemaal staat, is het voor mij tijd om iets nieuws op te zetten. Ik voel dat het nu die tijd is"

Denise schrijft in de post dat ze met dubbele gevoelens aan het nieuwe hoofdstuk in haar leven begint. Een kleine zes jaar geleden verhuist de B&B Vol Liefde-ster in haar eentje naar Spanje om de B&B voor haar oom op te zetten. 'Wat een avontuur was dit. (...) Een groot leegstaand gebouw, achttien lege appartementen, zonder functie. Wat een kans en mogelijkheden zag ik! Alles is gelukt: Alpujarra Secret is uitgegroeid tot een prachtige toeristische onderneming.'

Richard
Lees ook:
Richard uit B&B Vol Liefde laat Texel nu echt achter zich: 'Wegwezen'

De realityster is dan ook enorm trots op zichzelf en dankbaar voor de kans die ze gekregen heeft. Hoewel het een 'bijzondere ervaring' is geweest, kriebelt het nu wel weer om iets nieuws te ondernemen. 'Als iets helemaal staat, is het voor mij tijd om iets nieuws op te zetten. Ik voel dat het nu die tijd is. Het is moeilijk om los te laten, maar een nieuw project starten hier in Spanje... daar heb ik ook onwijs veel zin in!'

Denise is dan ook op zoek naar iemand die haar Spaanse droom over wil nemen. Die persoon moet wel een flink zakcentje meenemen, want de B&B staat te koop voor 2.750.000 euro, zo wordt duidelijk via Idealista, de Spaanse Funda.

Ruud
Lees ook:
Ruud uit B&B Vol Liefde verhuist naar Oostenrijk

Aan RTL Boulevard laat Denise weten dat de afgelopen maanden 'best intens' zijn geweest. "Ik heb een grote groei doorgemaakt op persoonlijk en werk gebied", vertelt ze aan ons. "Afgelopen 5,5 jaar heb ik heel hard gewerkt, en nu wil ik graag verder groeien als persoon en ondernemer. De onderneming staat en loopt, dan is het voor mij tijd om verder te gaan kijken!"

De komende tijd gaat ze gebruiken om uit te zoeken wat ze hierna wil gaan doen en bereiken. Denise: "Ik ben in ieder geval van plan om te gaan reizen en dan zien waar m’n hart weer van gaan kloppen. Goede kans dat het in ieder geval iets in hospitality zal zijn en dat sowieso in het prachtige Spanje!" De liefde heeft ze helaas nog altijd niet gevonden. Ook Ruud - die in Oostenrijk probeerde het hart van Astrid te veroveren - is nog altijd alleen, maar hoopt door te emigreren zijn droomvrouw alsnog te vinden.

Ruud uit B&B Vol Liefde hoopt droomvrouw in Oostenrijk te vinden

02:12