Ga naar de inhoud
Entertainment

Actrice Sarah Chronis zwanger van tweede kindje

Sarah Chronis Beeld © ANP

Blij babynieuws: Sarah Chronis is zwanger van haar tweede kindje. De 36-jarige actrice, onder andere bekend van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en haar deelname aan het negentiende seizoen van 'Wie is de Mol?', maakt dat nieuws zelf bekend via Instagram.

"Baby girl on the way"

Bij een stralende foto van zichzelf schrijft Sarah dat er een meisje op komst is. Ze plaatst er hartjes emoji bij en tagt haar partner: Kay Greidanus, die net als Sarah in de acteerwereld werkt. Onder het bericht mag het koppel felicitaties in ontvangst nemen van volgers en bekenden uit het vak, zoals Chantal Janzen, Bettina Holwerda, Sanne Vogel en Tina de Bruin. 

Actrice
Lees ook:
Actrice Sarah Chronis bevallen van zoontje

Sarah beviel in april 2021 van haar eerste kind met Kay: een zoontje. Ze hebben hem de naam Novi Iason Aeneas gegeven. "Vernoemd naar mijn lieve broer en neefje en vinden hun roots in mijn Griekse achtergrond. We zijn totaal verliefd en lopen over van trots. Alle clichés zijn meer dan waar en het is precies zoals onze buurvrouw zei: 'Gefeliciteerd, jullie hebben de geheime poort naar het verborgen geluk gevonden'. Wij blijven nog even zweven op onze roze wolk", zei ze destijds tegen RTL Boulevard. 

Actrice
Lees ook:
Actrice Sarah Chronis maakt zwangerschap bekend