Ga naar de inhoud
Entertainment

Zo gaat het met Donny Roelvink na zwaar ongeluk: 'Sterker dan ooit'

Donny Roelvink kroop door het oog van de naald na auto-ongeluk

02:11

Donny Roelvink kruipt door het oog van de naald als hij eerder dit jaar betrokken raakt bij een zwaar ongeluk tijdens video-opnames. De 24-jarige Roelvink-telg komt daarbij onder een Hummer terecht, omdat één van zijn vrienden per ongeluk het gas intrapt in plaats van de rem. Donny laat weten hoe het nu, zo'n vier maanden later, met hem gaat.

"Een lichaam kan sterk zijn, maar onze gedachtes zijn duizend malen sterker"

Via social media laat Donny weten dat hij hersteld is van de klaplong en de vijf gebroken ribben. Hij voelt zich naar eigen zeggen weer 'helemaal de oude'. 'Ik ben sterker dan ooit tevoren, zowel fysiek als mentaal', schrijft hij in één van zijn Instagram Stories. 

Deze foto's zijn het bewijs dat het met het fysieke aspect inderdaad wel snor zit. 

Dries
Lees ook:
Dries Roelvink: 'Video ongeluk Donny krijgt nooit iemand onder ogen'

Volgens Donny heeft hij het mede aan zijn mindset te danken dat hij er zo goed bovenop is gekomen. Volgens de realityster begint het allemaal bij je 'gedachten'.  'Ons brein is het krachtigste wapen dat wij bezitten. Een lichaam kan sterk zijn, maar onze gedachtes zijn duizend malen sterker. Het is onvoorstelbaar wat het menselijk lichaam allemaal wel niet kan, alleen zonder de juiste mindset is het nergens.' 

Hij sluit af met: 'Als ik dit namelijk kan, kan jij het ook.'

Breuk
Lees ook:
Breuk met Donny Roelvink volgens Janice Blok 'beste beslissing ooit'