Ga naar de inhoud
Entertainment

Paul de Leeuw herdenkt overleden vader: 'Ik mis je'

Paul de Leeuw en vader Henk Beeld © Instagram @pauldeleeuw

Het is een bijzonder zware dag voor Paul de Leeuw (60). Deze donderdag is het precies twee jaar geleden dat hij voor het laatst zijn vader in zijn armen kon omsluiten. De presentator herdenkt zijn grote voorbeeld met een foto op Instagram.

"'Pa! Ik mis je"

In de comments leven de bekende volgers van Paul enorm met hem mee. Zo laten onder meer Chantal Janzen, Claudia de Breij, Bas Smit, Ellemieke Vermolen, René van Kooten, Robbert Rodenburg en Jörgen Raymann weten aan hem te denken op deze moeilijke dag.

Paul
Lees ook:
Paul de Leeuw wil podcast maken van tweehonderd uur

Vader Henk - of 'Opa Polen’, zoals de programmamaker hem liefkozend noemt - is 88 jaar als hij komt te overlijden in Polen, waar hij de jaren voor zijn dood doorbrengt. Veel mensen kennen hem niet alleen als 'vader van', maar ook de man die Feyenoord in 1982 heel blij maakt door Ruud Gullit voor de club te kopen en als baas van Unico.

De presentator viert onlangs nog zelf zijn 60ste verjaardag en laat, als RTL Boulevard hem komt feliciteren, weten beter in zijn vel te zitten dan ooit. Bekijk het item hieronder terug:

Paul de Leeuw gezegend na 60e verjaardag: 'Zit goed in mijn vel'

01:16
Johan
Lees ook:
Johan Derksen vindt Paul de Leeuw flauw: 'Vertrek Vandaag Inside was onze keuze'