Ga naar de inhoud
Entertainment

Acteurs T.J. Miller en Ryan Reynolds leggen ruzie bij

T.J. Miller en Ryan Reynolds Beeld © ANP

Acteurs T.J. Miller (41) en Ryan Reynolds (45) hebben hun ruzie weer bijgelegd. T.J. had eerder gezegd in de podcast 'The Adam Carolla Show' gezegd dat hij niet meer met Ryan wilde samenwerken, omdat die 'vreselijk gemeen' tegen hem deed op de set van de films 'Deadpool' en 'Deadpool 2', waar zij samen in speelden.

"Ik heb hem teruggemaild en het is nu allemaal oké"

Na de podcast heeft Ryan contact opgenomen met T.J. om het weer goed te maken. "Ik heb hem teruggemaild en het is nu allemaal oké." T.J. zegt nu dat het ging om een 'misverstand'. Hij vindt het daarnaast jammer dat de media vooral T.J.'s negatieve uitspraken over Ryan hebben opgepakt, terwijl hij ook positieve dingen over zijn collega had gezegd.

Ryan
Lees ook:
Ryan Reynolds en Colin Hanks maken docu over komiek John Candy

T.J. beweerde eerder dat Ryan zich vreemd tegen hem had gedragen. Zo zou Ryan buiten de scènes om tegen T.J. zijn blijven praten alsof hij Weasel was, het personage dat hij speelt in de film. "Hij zei tegen mij: weet je wat geweldig aan jou is, Weasel? Je bent niet de ster, maar je doet net genoeg om grappig te zijn en daarna kunnen we weer terug naar de echte film". Die woorden zou Ryan in het bijzijn van de crew hebben gezegd.

Blake
Lees ook:
Blake Lively in verwachting van vierde kind met Ryan Reynolds

Hoewel de lucht nu geklaard is tussen de acteurs, is het niet zeker of T.J. als Weasel zal terugkeren voor de derde Deadpool-film. De acteur zei eerder dat hij nog niet is benaderd voor de film, die in 2024 moet verschijnen.